Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Kypros

Kypros Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Kypros.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Kypros sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Kypros

Kypros Leiebil & reiseinformasjon

Kypros er en som virkelig representerer Middelhavet.  Med massevis av sandstrender, gamle ruiner, fjell, olivenlunder og terracotta hus er det litt rart det er populært blant turister.  Over de siste tiår har det vært mye bebyggelse på øya og det er nå fylt med feriestedene, selv om det er fortsatt noen roligere steder Hvis du foretrekker noe litt mer rolig.

Kypros har alltid vært et av de landene som har blitt hevdet over.  Dette er delvis på grunn av plasseringen som det er nær både Europa og Asia og det ble ansett å være det ideelle tilfluktssted.  Empire byggherrer fra ulike deler av verden har satt sine spor på denne øya, med gamle ruiner fra grekerne og romerne, slott bygget av korsfarerne, bymurene konstruert av venetianerne og moskeer og minareter opprettet av osmanerne.  Det er mange utflukter hoteller og andre grupper, men leiebil vil gi deg frihet til å se hva du ønsker å se, og når du vil se den.

Det var i 1970 at en krig fant sted som delt Kypros så nå har det en gresk og tyrkisk inndelingen.  Den greske Republikken Kypros er den sørlige delen av øya, og det er her at du vil finne at turister samles som det har modernisert i samme takt som andre europeiske land.  Men bare Tyrkia anerkjenner den tyrkiske delen av øya og utviklingen her har ikke gått i samme tempo, så det er mye isolasjon og de fleste turister unngå det.

De beste turiststedene i Kypros inkluderer Ayia Napa, Limassol og Paphos men det er nå mange flere nye.  Dette er hovedsakelig langs den sørlige kysten av øya og du vil finne det typisk for mange greske feriemål med hvitkalkede villaer, nattklubber og mange unge mennesker på strendene.  Leder for den nordlige kystlinjen å finne mer bortgjemte strender å nyte.

De som ønsker en smak av typiske øya liv må våge videre innover.  Velg Kypros leiebil å reise rundt lettere og du vil finne at det er utrolig landsbyer som er fylt med vakre severdigheter.  Øya er hjem til et stort antall gamle kirker som er oppført av UNESCO, fjellstier som er perfekt for fotturer og vingårdene som dateres tilbake til antikken.