Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Namibia

Namibia Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Namibia .

Vårt sökverktyg för Namibia jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Namibia

Namibia Biluthyrning & reseinformation

Namibia är ett land som har enorm skönhet, från varierade landskap till välkomnande människor.  Det finns stora öknar, fantastiskt djurliv och vackra kusten.  En resa här är en som kommer aldrig att glömmas.

Kusten i Namibia är känd som skelett kusten, dels för att du kan se resterna av gamla fartyg rostar bort längs stranden.  Det låter mycket förbjudande men det är en mycket vacker syn.  Landet är också hem för de Himba människor som har blivit mycket fotograferad tack vare sin kärlek till utarbeta frisyrer och utsmyckade smycken och en del av deras lands spill i Etosha nationalpark – en stor favorit bland safari entusiaster och en där du nästan garanterat att se gott om vilda djur.

Det finns inte en mycket stor population i Namibia så det finns inte så många städer och städer som du kan förvänta dig.  Huvudstaden är Windhoek men i storlek det bara matchar en genomsnittlig storlek stad som du kan se i Storbritannien.  Det har dock en livlig Nattscen, bra arkitektur och bra restauranger.  Den andra staden är Swakopmund, som ligger vid kusten och är en mycket charmig stad, med stränder som kantas av palmer och många ganska koloniala byggnader.

Det är lätt att utforska landet som Namibia har förmodligen en av de bästa vägnäten i Afrika.  Den viktigaste utmaningen för dem som vill hyra bil här dock avståndet från plats till plats.  Om du bestämmer dig för du vill köra själv medan du är här kommer att du behöva se till att du fyller med bränsle när du kan som bekant aldrig där nästa bensinstation kommer att vara.  Om du är på väg ut i bushen bör du se till att din hyra bil är en 4 x 4.  Du kan använda de körkort som utfärdas i ditt land för upp till 90 dagar.  Kontrollera att du använder säkerhetsbältet vid alla tillfällen och du inte använder din mobiltelefon när du kör.

Du kan ordna hyrbil i Namibia på flygplatsen eller i huvudstaden.  Ibland kan du ordna att hyra campingutrustning tillsammans med bilen.  Om du föredrar att resa med taxi du bör notera att de i Windhoek är allmänt delad taxi som är verksamma på sätt förväntar du dig en buss att fungera.  Det finns buss som förbinder de olika städerna.