Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Martinique

Martinique Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Martinique .

Vårt sökverktyg för Martinique jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Martinique

Martinique Biluthyrning & reseinformation

Ön Martinique upptäcktes i slutet av 1400-talet av Christopher Columbus, som beskrev det som "det vackraste landet i världen".  Dess skönhet har förändrats lite under århundraden så besökare idag inte kommer bli besviken.   Ön har varit i franska händer sedan 1635 och turismen är en av de viktigaste näringarna.  Hundratusentals människor besöker ön varje år.

De flesta av invånarna av öarna har en mycket blandad härkomst.  De flesta har en blandning av afrikansk och franska anor och båda dessa kan ses i traditioner, köket och språket idag.  Landet erbjuder bra nattliv och bra kvalitet Rom, så se till att prova ett glas eller två medan du är här!

Utforska ön är ett måste under din vistelse och det är så mycket lättare om du hyr en bil.  Vägarna här är god kvalitet så det finns inga problem med att nå andra delar av ön.  Det finns gott om bil hyra anläggningar på ön och om du föredrar kan du även hyra en cykel eller en moped.  Du bör ha ett internationellt körtillstånd på plats men för de flesta full körkort från hemlandet kommer att räcka med en drivande erfarenhet.   Du måste vara minst 21 år för att hyra en bil på Martinique.

Inte alla vill köra själva så de goda nyheterna är att taxi är allmänt tillgängliga på Martinique.  De flesta är också mycket billigt.  Lokalbuss tjänster även finns och dessa täcker en stor del av ön.  Om du vill resa med vatten kommer du vara glad att veta att det finns färjeförbindelser som går mellan Fort-de-France och de större orter inklusive Pointe du Bout och Anses d'Arlet.

Det är också bra att veta att du bör ha några problem att hitta någonstans att bo på Martinique.  Det finns ett brett utbud av hotell på ön men eftersom det är populär som ett resmål måste du se till att du ordna ditt boende i förväg.  Det finns små hotell och gästhus för dem som reser på en låg budget.  Alternativt du kan tälta – finns det några begränsningar på camping på ön men det finns några etablerade campingplatser som har alla faciliteter.  Fransmännen "gîte" är också ett populärt boendealternativ på Martinique.