Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Split

Split Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Split. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Split, Kroatien och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Split.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Split Biluthyrning & reseinformation

Split är den största staden i regionen i Dalmatien, Kroatien. Historien av staden dateras till tiden för Roman Emperor Diocletianus som byggt sitt palats på en halvö nära den romerska staden Salona. Längs århundradena, fler och fler människor började slå sig ner runt slottet söker skydd och det förvandlas långsamt till staden Split som nu sträcker sig över ett stort område längs bukten med över 300.000 människor.

Att se:

Dess rika historia och mycket välbevarade kulturella och arkitektoniska arvet gör dem en av de viktigaste städerna att besöka i Medelhavet. Diocletianus palats och hela gamla stan har förklarats världsarv av UNESCO sedan 1979. Vandring genom staden, hittar du underbara exempel på lokala arkitekturen som pelargång, romanska kyrkan och gotiska palats, renässansen portaler av de adelsmän hus, barock fasader samt de romerska murarna, aktier och tempel.

Wheater

Split har ett idealiskt klimat, med 2 800 soltimmar årligen, varma somrar och milda vintrar. Därför, är det också valts som ett resmål för sol och hav av många turister varje år, blir en av de mest populära sommardestination.

I och runt

Det finns många sätt att komma dit. Du kan anlända med flyg till Split flygplats som ligger efter Zagreb, det viktigaste i Kroatien. Bussar eller taxi finns att ta dig till staden. Du kan också kommer med färja från Ancona och Pescara (Italien) eller av kryssningsfartyg som det är oftast stopp för vissa kryssning linjer. Om du vill flytta runt staden och passa på att besöka andra delar av staden, är det bästa alternativet att hyra ett fordon från någon av de tillgängliga biluthyrningsföretag på Split flygplats. Detta gör att du kan röra sig fritt trots är är inte mycket recomendable att använda den under din vistelse i Split om du bor i centrum som det är delvis bilfria. Dessutom komma ihåg att biluthyrning priser öka mycket under högsäsong och företag är fullbokad så det är recomendable att boka i förväg.