Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Kroatien

Kroatien Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Kroatien .

Vårt sökverktyg för Kroatien jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Kroatien

Kroatien Biluthyrning & reseinformation

Kroatien har blivit en av de mest populära destinationerna i Europa, delvis på grund av sitt läge på en mycket vacker sträcka av Adriatiska havet och delvis eftersom det finns så mycket att se och göra.  Kroatien har mer än 1100 öar så att hitta en lugn strand att njuta av solen är aldrig ett problem.  Det finns dock mycket mer att Kroatien än sola!

Kroatiens huvudstad staden är Zagreb med hjälp av biluthyrning kan du utforska staden lätt.  Det är en mycket traditionell Central europeisk stad och här kan du tillbringa tid i den unika arkitekturen och njuter av några av det lokala köket.  Resenärer tycker att Zagreb är en bra bas att utforska regionen också och det finns bra kommunikationer runt om i regionen.

Turismen har verkligen tagit fart i Kroatien under de senaste 10 åren.  Innan dess kusten var mest outvecklade, men nu regionen lockar tusentals människor varje år, med några av dem pågår att köpa semester bostäder här så de kan gå tillbaka gång efter gång och fortsätta att njuta av denna fantastiska del av världen.  Det finns ett antal resorts om du föredrar att ha allt som för dig.

Varför inte prova en av städerna för din semester?  Split och Dubrovnik är fortfarande mycket charmiga och har stått emot mycket av den modernisering som du kan förvänta dig att se.  Dessa städer är också ganska lugn eftersom de inte är kända för bråkiga nattliv men är mycket mer traditionell med deras underhållning.  Staden centra ofta spela värd för konserter med klassisk musik.

Om du vill ta sig lite längre från städer kontrollerar du boka en hyrbil i Kroatien eftersom det finns gott om mer isolerade delar av landet där du kan uppleva den traditionella sidan av livet.  Till exempel området i Plitvice för nationalparken fyllda med vackra sjöar, eller bergskedjan Gorski Kotar och Velebit, som är populär bland vandrare och klättrare.

Om du älskar vattensporter sedan kusten är perfekt med segling, dykning och kajakpaddling erbjuds och historieintresserade kan spendera lite tid att utforska en av de sju världsarv eller världsklass museer.  På sommaren finns det festivaler läskigheter så kommer oavsett om du gillar musik eller film det vara något för dig.