Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Kostarika

Kostarika Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Kostarika.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Kostarika usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Kostarika

Kostarika Car Hire & Travel Information

Oni koji imaju priliku posjetiti Costa Rica treba definitivno učiniti!  Ovo je jedna od najljepših zemalja na svijetu, ispunjen s kišnim šumama, vulkani, brzo teče rijeka i koliko god hoćeš na plaži.  To je također jedna od najmirnijih u svijetu – Costa Rica je ne stoji vojska.

Kostarika je odlično mjesto za posjetiti ako vas zanima očuvanje okoliša kao Costa Rica je vodeći na putu u eko-turizmu.  Četvrtinu zemlje sada ima status zaštićenog-nijedna zemlja ima puno zaštićenog kopna.  Nacionalni parkovi su pravi dragulj u kruni zemlje i možete promatrati širok izbor krajolika u njima.  Sveta nacionalna ptica je quetzal, u oblaku šume Monteverde.  Svih vrsta izvornih majmun nalaze se u obalnom prašume od Cocovado i za divlje mačke do poluotoka Nicoya, gdje također možete provesti neko vrijeme spotting kitova i dupina na moru.

No, zemlja ima mnogo toga da ponudi ako želite provesti odmor avantura.  Provedite neko vrijeme kvad biciklizma, whitewater rafting ili surfanje.  Alternativno baci oko jedan od mnogih vulkana koji sjede uz zemlje kralježnice ili samo provesti neko vrijeme istraživati nacionalni parkovi pješice.

Također se vremena da istražite grad ili dva.  Glava za centar grada u San Jose gdje mogu ljude gledati u jednom od mnogih kafića ili istražite muzej ili dva ili Istražite gradove i sela na obali.  U zemlji je jednostavno zahvaljujući automobila najam usluga.  Međutim, treba napomenuti da većina cesta u zemlji nisu kvalitetna pa morate se brinuti kada se vozite u Costa Rici.

Ako odlučite odlučiti za najam automobila Kostarika onda provjerite je li imate li na međunarodne vožnje dozvola, iako u većini slučajeva vozačku dozvolu iz svoje zemlje treba biti dovoljno.  Također trebate biti oko 21 i biti spremni platiti veliki iznos za najam automobila.  Provjeri prije polaska da biste bili sigurni da auto ima kvalitetan rezervnu gumu kao kvalitetne ceste znači da su šanse da promijenite gumu mnogo veći nego inače!