Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Jordan

Jordan Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Jordan.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Jordan vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Jordan

Jordan Biludlejning & rejseoplysninger

Jordan er et af de mest turist-venlige lande i Mellemøsten og det er derfor, det tiltrækker så mange af os hvert år.  Spækket med historiske monumenter, gamle ruiner og imødekommende mennesker, er dette absolut et land for "must-see" liste.

En af de top attraktioner er byen Petra, der går mere end 2000 år tilbage og er hugget ud af sandstensklipper.  Udvalgte i talrige film, er det en attraktion, som er øjeblikkeligt genkendelig.  Landet er også hjem til en række af pilgrimsfærd ruter, der er nævnt i det gamle testamente og mange kommer her til at gå disse ruter, selv.

Der er imidlertid flere til Jordan end sin historie.  Når du har haft din fylde af sightseeing hvorfor ikke tage en dukkert i det døde hav?  Farvandene her have terapeutiske egenskaber og der er flere feriecentre og kurbade i regionen, der gør god brug af dem.  Alternativt kan du hovedet til det Røde Hav til dykning eller endda bruge en dag eller to i ørkenen med beduin folk – ideelt for at lære om den traditionelle måde at livet her.

Hovedstaden Amman er meget moderne og her finder du alle de luksushoteller og verden klasse restauranter, at du kunne ønske.   Besøgende nu overveje Amman at være langt mere end blot den ideelle base hvorfra at udforske resten af landet og behandle det som en feriedestination i sin egen ret.

Jordan er et forholdsvis lille land så rejser omkring det er relativt nemt-de fleste ture vil ikke tage mere end et par timer.  Vejinfrastrukturen er godt her og der er få steder hvor vejene er dårlig kvalitet.  Hvis du kører fra ét sted til et andet, så sørg for du har forsyninger af vand på flaske i bilen som i løbet af dagen kan det blive meget varmt.  Hvis du besøger mellem December og februar du nødt til at holde øje med kraftig regn, tåge og sne, især i områder med stor højde.

Biludlejning er den nemme måde at rejse, mens du befinder dig i Jordan og du kan vælge fra enten internationale udbydere eller lokale virksomheder.  Hoteller og rejsebureauer kan også arrangere biludlejning i Jordan.  Hvis du foretrækker ikke at køre selv, men du ønsker at rejse i stil kan du leje en driver samt en bil!