Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Jordan

Jordan Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Jordan.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Jordan sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Jordan

Jordan Leiebil & reiseinformasjon

Jordan er en av de mest turist-vennlige landene i Midtøsten og det er derfor det tiltrekker seg så mange av oss hvert år.  Fullpakket med historiske monumenter, gamle ruiner og imøtekommende folk, er dette definitivt et land for listen "må-se".

En av severdigheter er den byen Petra, som dateres tilbake mer enn 2000 år og er skåret inn i sandstein klipper.  Omtalt i mange filmer, er det en attraksjon som er umiddelbart gjenkjennelig.  Landet er også hjem til en rekke pilegrimsreise ruter som er nevnt i det gamle testamentet og mange kommer hit gå disse ruter selv.

Men er det mer til Jordan enn sin historie.  Når du har din fylle av sightseeing hvorfor ikke ta en dukkert i Dødehavet?  Vannet her ha terapeutiske egenskaper, og det finnes flere feriesteder og spas i regionen som gjør god bruk av dem.  Alternativt kan du dra til Rødehavet for dykking eller tilbringe en dag eller to i ørkenen med Bedouin folk-ideelt for å lære om den tradisjonelle levemåten her.

Finner her du alle hotell og restauranter i verdensklasse som du kunne ønske capital city of Amman er veldig moderne.   Besøkende nå vurdere Amman å være langt mer enn bare en ideell base å utforske resten av landet og behandle det som en feriedestinasjon i seg selv.

Jordan er et relativt lite land så reiser rundt den er relativt lett-de fleste reiser vil ikke ta mer enn et par timer.  Veien infrastruktur er bra her, og det er få steder der veiene er dårlig kvalitet.  Hvis du kjører fra ett sted til et annet så sikre du har forsyninger av flaskevann i bilen som i løpet av dagen kan det bli veldig varmt.  Hvis du besøker mellom desember og februar måtte du se opp for mye regn, tåke og snø, særlig i områder av høyden.

Leiebil er den enkle måten å reise mens du er i Jordan og du kan velge mellom internasjonale leverandører eller lokale bedrifter.  Hoteller og reisebyråer kan også arrangere leiebil i Jordan.  Hvis du foretrekker ikke å kjøre selv, men du ønsker å reise i stil kan du leie en sjåfør som en bil!