Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Izrael

Izrael Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Izrael.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Izrael usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Izrael

Izrael Car Hire & Travel Information

Izrael je jedna od onih zemalja koja ima snažnu privlačnost, zahvaljujući svojoj fascinantan povijesti.  Svetoj zemlji privlači stotine tisuća posjetitelja svake godine, unatoč političkim previranjima u regiji. Na Maslinskoj gori i Galilejsko more i nalaze se ovdje i ima mnogo drugih mjesta vjerskog značaja.  Ovo je zemlja koja je važna ne samo kršćani nego muslimani i Židovi previše.

Grad Jeruzalem je dugo tvrdio Izraela i Palestine.  Linija horizonta u gradu je zapanjujuća, minareta, zvonika i džamija Al Aqsa Zlatna kupola.  Postoje arapske, židovske i kršćanske dijelovima grada, a to znači da su različiti kulturni utjecaji grada.  Tu su restorani ovdje služe kuhinja iz cijelog svijeta.

Tel Aviv je drukčiji grad.  Ispunjen sa nebodera i prometne ulice, tu su i neke pješčane plaže i svjetske klase restorana.  Grad Jaffa je također pravi kontrast.  Ovo je lučki grad koji je prepun tržišta i kamenim ulicama.  Stari gradovi su Nazareta i Akko.

Kada želite da biste dobili okolo tijekom vaše putovanje u Izrael možete se odlučiti za najam automobila.  Većina poznatih automobila najam tvrtki nalazi se ovdje, ali tu su i usluge najma automobila u Izrael.  Trebate imati međunarodnu vozačku dozvolu za iznajmljivanje automobila.  Većina cesta su dobre kvalitete, ali u većim gradovima i mjestima ima puno prometa.  Prometni znakovi su na engleskom i hebrejskom i arapskom.

Druga mogućnost je taksi i taksi zajedničku ili privatnu možete odabrati.  Možete ih rezervirati unaprijed ili samo pokušajte na ulici, ali morate biti svjesni da tokom Shabbat taksija su skuplji.  Ako želite vidjeti gradove puno sporijim tempom, razmotriti zapošljavanje bicikl.  Izrael je staviti broj biciklističkih staza u mjestu uključujući i onaj koji će vas od jedne zemlje do druge.   Međutim, efikasno i pouzdano autobusa su vrlo popularna vrsta javnog prijevoza u Izraelu.  Lokalne i međugradske linije su ali ima slabu pokrivenost u ruralnim područjima tako da morate napraviti druge aranžmane.