Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Belorusija

Belorusija Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Belorusija.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Belorusija će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Belorusija

Belorusija Рент а цар & Травел Информатион

Iako je Belorusija kontinentalna zemlja, to je veoma razlikuje od svojih suseda.  To je sama pored druge bivše pripadnike istočnog bloka ne prihvatanjem kapitalizma na isti način kao i nije ispunila taj potez da se integrišu sa ostatkom Evrope.  U poseti Belorusija nije za ljude slabog srca – postoje stroga viznih propisa koji moraju da se ispune – ali to je fascinantna zemlja za one koji su zainteresovani za iz sovjetske ere.

Belorusija ima nije uspela do vrha, 10 od većine ljudi mesto za posetu, kao što je daleko od glavnih turističkih trag.  Međutim, onima koji su izabrali da poseti će pronaći veoma osvežavajuće zemlju.  To je skoro potpuno besplatno uobičajeni osobine materijalizma kao što su oglašavanje i leglo.  Belorusija mnogo u poslednjih 20 godina, uglavnom zbog nedostatka investicija nije promenilo.

Tokom svoje posete Belorusija, to je dobra ideja izvan glavni grad Minsk.  Očekuju vas niza malih gradova i sela koji i dalje imaju neke veoma srednjevekovno tradicije.  Pored toga ima mnogo jezera i šuma da vidim i istražite.  Ako uživaš na spoljašnji način života onda se zaputi u Vitebsku region u zemlji.  Ovde će pronaći stazama za turiste koji vole da idem na planinarenje, biciklizam i na plovidbi.  Takođe možete uživati neke velike ribolov u regionu.  One koji više vole da se opustim tokom njihove posete mogu unajmiti auto i krene ka jedan od do Banje.

Takođe treba da vremena uživati neke tradicionalne domaće kuhinje tokom vašeg boravka.  Tradicionalnih jela slični su onima koji se pronalazi u susednim zemljama.  Većina sudova imali osnove meso i povrce, ali postoji sve veći trend za kineski i italijanske kuhinje u Belorusiji.  Lokalci su takođe veoma naklonjen zasnovane na gljiva sudove.  Specijaliteti uključuju beloruska verzije borљи i jelo koje zove 'dracheny' koji je napravljen od krompira i gljive.

Treba napomenuti da kvaliteta restorana i njihove usluge standardi variraju mnogo toga ukoliko pravite maksimum iz Belorusije iznajmljivanje automobila da se usudim izvan Minsk spremi se za ovo.  Takođe treba da zna da mnogi barovi i restorani zatvoriti ranije nego što se može pretpostaviti, ali u gradu mnogi ostanu otvoreni do ranih sati ujutro.