Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Barbados

Barbados Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Barbados.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Barbados će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Barbados

Barbados Рент а цар & Травел Информатион

Uvod:

Barbados je ostrvo zemlja u Americi. Sa mnogo živopisne plaže, plavi okean, je savršen odmor. Koji se nalazi između je karipsko more i Atlantski okean, koji uključuje Antila.

Da posjetite:

Muzej Barbados u Bridgetown - muzej koji prikazuje istoriju na ostrvu; To je sa radom u bivšeg britanskog vojnog zatvora, koji je osnovan 1934; izložbe organizovane u muzeju se odnose, između ostalog, kolonijalnog doba i ropstvo. U muzeju je takođe pripremila na dolazak dece koja je pripremljena za interaktivno atrakcije. Rum destilerije - ti ne ostaviti bez posete Barbados, jer proizvodi se u njihov lokalni regionalni proizvod.

Aerodrom:

Grantley Adams International Aerodrom Iata koda: RAHULA je u Seawell, crkvi Isusa Hrista na ostrvu Barbadosu.  Aerodrom je vremenska zona je GMT −4. Ovo je jedini određeni ulazne tačke za osobe koje dolaze i odlaze po vazduh na Barbadosu.

Hrana:

Turističke sadrži mnogo lepo ovde, iz američki lanci brze hrane da Rafinirani ukus obično karipske sa jak uticajima afričkih i Indijanac kuhinje. Vredi pokušati leteća riba (leteća riba) ili conkies paprikaš sa dodatkom kukuruza, kokos, suvo grožđe i slatki krompir pari.

Promet :

Na Barbadosu, ti vozi na levoj strani puta. Ako su koristili voziti na desnoj strani Predlažemo da uzmete svoje vreme i disk sa oprezom kao prvo naviknete na stranu 'suprotnost'. Ako planirate da vozim u Bridgetown Imajte grad je veoma zauzet sa mnogo jednosmerna ulica. Stoga teško da nađeš svoj put oko prestonice sa Barbadosa. Rush hour saobraćaj tokom radne sedmice, 7:30-9:00 h i 4:00-5:30 pm., može biti prilično teško tako bolje za tebe ako mogu da izbegnem glavne puteve u ovim vremenima. Iznajmljivanje kola je vrlo popularan na Barbadosu. Većina od rent-a-car agencijama te će naći direclty na aerodromu.