Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Albania

Albania Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Albania.

Alat carian sewa kereta kami Albania akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Albania

Albania Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Terima kasih kepada syarikat-syarikat penerbangan kos rendah, negara-negara seperti Albania telah mendapat lebih ramai pengunjung setiap tahun. Ia adalah sebaik sahaja sebuah negara yang diabaikan oleh ramai pelawat, tetapi bagi mereka yang mengambil masa untuk check it out, mendapati bahawa negara adalah cantik dan mempunyai banyak untuk ditawarkan.

Di Riviera Albania adalah tempat yang mesti di musim panas. Keindahan semulajadi di Albania di pantai boleh menyaingi bahawa jirannya seperti Itali, Croatia dan Greece, dan oleh itu melihat ramai pelawat dari negara-negara ini, dan telah melakukan selama bertahun-tahun. Pelancong dari negara-negara lain akan hilang keluar, bukan sahaja mereka sebahagian daripada pantai terbaik di Med yang terletak di sini adalah, cuti harga yang jauh lebih kurang berbanding rakan-rakan yang lebih popular. Di penghujung musim, bulan September, mungkin merupakan waktu terbaik untuk melawat negara ini kerana tiada pelancong ditolak dan anda boleh hampir mempunyai pantai yang seluruh diri anda. Bagi mereka yang mencari percutian yang tenang kemudian ini disyorkan.

Anda tidak perlu berpegang kepada pantai walaupun, kerana terdapat besar banyak tempat-tempat menarik dan tarikan-tarikan untuk melihat pedalaman. Kereta sewa di Albania adalah mudah juga. Anda boleh memilih kereta sewa anda dalam talian supaya ia sentiasa bersedia dan menunggu untuk anda di airport pilihan anda pada waktu ketibaan anda. Dengan memilih untuk sewa kereta Albania, anda boleh melihat tempat-tempat menarik seperti Berat, yang tidak patut terlepas.

Berat yang dikenali sebagai 'Bandar seribu Windows' kerana rumah-rumah batu, yang kembali ke zaman Uthmaniyyah, seolah-olah mempunyai sejumlah menerusi tingkap yang menghadap ke bandar. Ia adalah sebuah tapak Warisan Dunia UNESCO dan dari pandangan pertama, anda boleh melihat mengapa. Ia mungkin sedikit dari landasan yang dipukul, tetapi ia sememangnya berbaloi untuk dikunjungi. Pastikan anda mempunyai kamera tercas penuh sedia.

Bandar purba Berat terletak di landskap yang menakjubkan dengan Mt Tomorr sebagai mercu tanda terbesar. Gunung popular dengan pejalan kaki dan penunggang basikal sama-sama dan mendapat agak sibuk pada bulan-bulan musim panas. Terdapat beberapa laluan yang boleh diakses untuk kereta untuk memandu sebahagian cara, tetapi jalan raya yang tidak dalam tempahan bilik dibina maka ia tidak dianggap jalan selamat memandu. Anda mungkin mahu mempertimbangkan menyewa basikal untuk mendapatkan ke atas supaya anda tidak terlepas keluar ke atas pandangan yang hebat di seluruh negara yang indah ini.