Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Istanbul

Istanbul Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Istanbul. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Istanbul, Tyrkia og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Istanbul.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Istanbul Leiebil & reiseinformasjon

Byen:

Istanbul som kalles også "Constantinople" er den største og mest fargerike byen i Tyrkia. Som eneste by i verden er det plassert på Europa og Asia, så to kontinenter. Det ligger på de to breddene av Bosporos, smale forbindelsen mellom Svartehavet og sjøen eller Marmara.

Denne byen er rik på gammel historie og mange interessante ting fra de bysantinske og osmanske tidsepokene. Eksempler er Topkapipalasset og Hagia den

Hvis shopping er din hobby, er Istanbul byen. Den leverer den store basaren og egyptiske basaren og de omkringliggende gatene som litt shopping paradis.

Byen har en svært internasjonal høy befolkningen med tilnærmet mer at 8 millioner innbyggere. Tradisjonelt er det bor mange grekere, armenere og jøder i byen.

Flyplasser

Den internasjonale lufthavn i Istanbul er Atatürk (IST) og ligger rundt 20 kilometer sørvest for byen.

Sabiha Gökçen (SAW) er den andre internasjonale flyplassen de bygget fordi det var så mye flytrafikk. Unntatt som tyrkisk Airlines brukes denne flyplassen mye av billige flyselskaper.

På begge flyplassene er det lett å få den rette bilen for deg hvis du ønsker å leie en bil og reise mer behagelig. I disse hektiske byer er det alltid tilrådelig som besøkende å bestille på forhånd bilen.

Kollektivtransport

Tradisjonelle transport er Dolmuş taxi, som delte taxi. De kjører døgnet fastsette ruter, men uten angi stopper. Tanken er at hver passasjer bare betaler en åtte av normal Istanbul taxi ville betalt for samme destinasjon.

Som gjest vil du bruke T4 linjen mest, som forbinder underholdningssentre Sultanahmet og Taksim-torget.

Metro består av bare to linjer: en og en i Sør. Det er en vanlig ferjesamband mellom europeiske og asiatiske deler av byen.

En billig form for transport i Istanbul er gule drosjen.

Trafikk og parkering

Kaotisk er det eneste ordet som en kan muligens bruke trafikken i Istanbul. Gjøre best ut av det og være tålmodig. Ta deg tid og nyte den fantastiske utsikten du kan få fra broene. Hvis du går over en av broene fra europeiske til asiatiske del av byen, må du betale bompenger.