Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Vieux Fort

Vieux Fort Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Vieux Fort. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Vieux Fort, Saint Lucia och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Vieux Fort.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Vieux Fort Biluthyrning & reseinformation

Vieux Fort är en stad som ligger på den sydligaste punkten av Saint Lucia, namnet kommer från fort som brukade se upp mot Saint Vincent.

Klimat

Vieux Fort har ett tropiskt klimat, med torra säsongen från den 1 December till den 31 maj, våta årstiderna startar från juni till November.

Språk

Saint Lucia officiella språk är engelska, men 95% av befolkningen talar ¨Patwa¨ som är kreol franska.

Valuta

Den officiella valutan i Saint Lucia är den östra karibiska Dollar (EG) men den amerikanska dollarn är allmänt accepterat i många restauranger, Hotell, barer och butiker.

Hur man får till Vieux Fort

Saint Lucia har två flygplatser, George F. L. Charles Airport och Hewanorra International Airport (UVF) den största flygplatsen är Hewanorra internationella flygplats, denna flygplats ligger nära Vieux Fort kvartalet och ca 54 Km från huvudstaden Castries.

Det är rekommendabelt att hyra en bil när du besöker Saint Lucia eftersom kollektivtrafiken är mycket begränsad. Vissa områden i Saint Lucia som, Soufiere och vissa platser i Cap Estate, Marigot, Cas en Bas, Vieux Fort, Trouya, Marisule, La Toc och Anse La Raye kräver en 4 x 4 fordon som dessa platser inte kan nås utan en 4 x 4

Vad göra och vad du kan se i Vieux Fort

Ett måste att ha sett när du är i Saint Lucia är Pigeon Island, som är ett naturreservat, i parken kan du hitta några av de äldsta byggnaderna på Saint Lucia och härifrån kan du se Martinique.

Om du gillar vandring Saint Lucia är perfekt, eftersom det finns många officiella vandringsleder på ön. Många vackra stränder Saint Lucia har, är snorkling mycket populär. Är perfekt för dykning på Pigeon Island och The Pitions.