Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Bucharest

Bucharest Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Bucharest. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Bucharest, Romania dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Bucharest.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Bucharest Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bucharest:

Bandar modal Romania adalah Bucharest. Ia juga merupakan Pusat Kebudayaan dan perindustrian negara ini. Seni bina yang elegan di bandar menjadi terkenal dengan nama "Paris kecil".

Anda akan menemui juga beberapa kedai-kedai mewah di bandar ini. Ia mempunyai lebih dua juta penduduk dan pendapatan mereka adalah lebih tinggi daripada yang lain dari Romania.

Lapangan Terbang dan penerbangan:

Bucharest mempunyai dua Lapangan Terbang; satu yang lebih besar ialah Henri Coandă Lapangan Terbang Antarabangsa (OTP) juga tahu dengan nama yang lebih formal "Otopeni". Yang ini terletak 18 kilometer di utara Bucharest. Lapangan Terbang Aurel Vlaicu (BBU) – Aeropuerto de Bucarest-Băneasa – adalah dengan hanya 8 kilometer dari bandar ini lebih dekat. Yang lebih kecil digunakan terutamanya untuk Piagam dan bajet penerbangan.

Kadang-kadang anda boleh mencari penerbangan ekonomi dengan germanwings ke Lapangan Terbang Otopeni.

Ada satu bas ekspress 783 pergi dari Lapangan Terbang ke pusat bandar Bucharest yang beroperasi setiap 20 minit.

Tempat letak kereta:

Untuk parking kereta anda di pusat bandar, ia adalah retsoran untuk menggunakan salah satu garaj letak kenderaan. Lalu lintas di Pusat sedang sibuk sejak meningkat ekonomi di Bucharest.

Pengangkutan awam:

Dengan keretapi bawah tanah Bucharest mempunyai rangkaian pengangkutan awam yang baik. Ia mempunyai empat baris; Terdapat hanya beberapa hentian di pusat bandar.

Anda juga mempunyai rangkaian yang luas streetcars dan bas-bas. Ambil perhatian bahawa anda tidak boleh membeli tiket di stesen bas. Anda perlu membelinya lebih awal pada bekas khas.

Penglihatan melihat:

Selain daripada bandar bersiar-siar Bucharest turut menyediakan Constanta, bandar Tomis purba, di pantai Laut hitam. Terkenal kerana gaya seni bina yang berbeza adalah Istana Mogosoaia. Tempat bagus lain untuk dapat adalah Snagov Monastery, dikatakan tempat perkuburan Vlad Impaler itu. Tempat-tempat ini berada dalam jarak kira-kira 40 kilometer ke Bucharest. Untuk melihat tempat-tempat ini, anda boleh menyewa sebuah penjagaan secara terus dari Lapangan Terbang atau dari Bandar bandar. Ianya sentiasa dinasihatkan untuk berbuat demikian sebelum perjalanan anda.