Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Bergamo

Bergamo Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Bergamo. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Bergamo, Italien och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Bergamo.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Bergamo Biluthyrning & reseinformation

Staden:

Bergamo är huvudstad i de samma provinsiella och bara 40 kilometerna av nordost om Milano i regionen Lombardiet. Staden ligger vid foten av Alperna och på soliga dagar kan du se skyskraporna i Milano.

Bergamo består egentligen av två städer. På toppen av en kulle hittar du stadens övre och nedre staden, som är den moderna delen. Den äldre delen av Bergamo associeras till Venedig.

Den gamla stad staden är mycket vacker och ger bra restauranger. Och något nyfiken att veta: efter andra världskriget skapade de stracciatella glassen i Bergamo.

Ekonomi:

Ekonomin i denna stad du kan karakterisera inom industrisektorn. Det är aktiva i engineering, textil, livsmedel och konstruktion. Särskilt är omvandlingen av mineraler i järn, betong och marmor är ekonomiska drivkrafterna.

Flygplatser:

Det är bara 6 kilometer från Bergamos centrum till flygplatsen Orio al Serio (BGY). Flygplatsen har en handfull internationella flygningar.

När du bokar i förväg finns vissa lokala agent som erbjuder hyrbilar. Så du kan köra utan problem i Bergamo och du kan också besöka nära andra städer finns som Milano, som är bara 60 kilometer långt borta.

Kollektivtrafik:

Till den övre delen av staden går en busslinje 1.

Bussbolaget "SAB" är aktiv i Bergamo, erbjuda tjänster till kringliggande områden. Bergamo har även en tågstation.

Trafik och parkering:

I Bergamo finns så gott som inga problem för trafiken och situationen. Både högre och lägre delen av staden är mycket lättillgängligt med bil. Endast i den gamla stadskärnan i den övre delen kan inte du gå med bil.

Hotell:

Även om det inte är en mycket turistiska stad, kan Hotell fylla upp snabbt ibland. Så är det rekommendabelt att boka i förväg.