Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Keflavik

Keflavik Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Keflavik. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uKeflavik, Island i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Keflavik.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Keflavik Car Hire & Travel Information

Uvod:

Keflavik je mali grad na Islandu, koji je poznat prije svega jer je jedina Međunarodna zračna luka. Međunarodne zračne luke Keflavik obrađuje neke 2 milijuna putnika godišnje. Postoje redovite veze šest gradova u SAD-u i preko 20 gradova u Europi, uključujući Amsterdam. Zračna luka obrađuje isključivo međunarodne letove; Domaći letovi odstupiti od Reykjavika do zračne luke, u blizini je glavnog grada.

Posjetite:

Natapanje, prirodni geotermalni izvori daju Island beskrajna opskrba toplom vodom i stoljećima, Islanđani su opušteno u umirujuće, prirodne vruće kupke po cijeloj domovini. Da uživaju punu iskustvo, dođite namakati u Blue Lagoon, Island je svjetski poznati spa koji kombinira čistoće naših voda s prekrasnim vulkanskim krajolikom. Središnja točka je točka smještena na pola puta između Sjeverne Amerike i Europe. Nalazi se u jugozapadnom dijelu zemlje, u Keflaviku. To je zajednička stanica na putu za one koji putuju u ili iz zračne luke ili Plava Laguna. Kombinira su dvije velike tektonske ploče Europe i Afrike. Ovo je jedino mjesto na svijetu gdje se tako točno vidi geološki fenomen. U blizini su također slikovito ledenjaka.

Vildlife:

Island je jedinstveni biljni i životinjski svijet. To je dom najveća populacija puffins u svijetu i posvetio Promatrači ptica stado na naše obale vidjeti desetke rijetkih vrsta izbliza. Vode su se niz kitova i dupina dok Arktička lisica.

Promet i parkiranje:

Obavještavam vas svjetla automobila moraju biti uključeni tijekom dana. Krenete li u unutrašnjost, imajte na umu da mnoge ceste su od šljunka. Vožnje na šljunčanim cestama se razlikuje od vožnje na noraml cestama. Ako vozite prebrzo može izgubiti kontrolu nad autom i također oštetiti vozilo. Ako ste u najam auta, molim vas pitati što ceste stanje je prije polaska,