Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Keflavik

Keflavik Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Keflavik. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Keflavik, Island og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Keflavik.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Keflavik Leiebil & reiseinformasjon

Innledning:

Keflavik er en liten by i Island, som er kjent over alle fordi det har landets eneste internasjonale flyplass. Den internasjonale flyplassen Keflavik behandler noen 2 millioner passasjerer årlig. Det er regelmessige forbindelser til seks byer i USA og over 20 byer i Europa, inkludert Amsterdam. Flyplassen behandler utelukkende internasjonale flyreiser; innenlands flyreiser går fra Reykjavik lufthavn, i nærheten av hovedstaden.

Å besøke:

Suge, naturlig geotermisk springs gi Island en endeløs forsyning av varmt vann og århundrer, islendinger har avslappet i den beroligende, naturlige varme bad funnet over hele landet. For å nyte hele opplevelsen, kommer du suge på Blue Lagoon, Islands verdensberømte spa som kombinerer renheten av vann med en vakker vulkansk landskap. Midtpunktet er ligger halvveis mellom Nord-Amerika og Europa. Det ligger i den sørvestlige delen av landet i Keflavik. Det er en vanlig stopp på vei for de som reiser til eller fra flyplassen eller den blå lagunen. Kombinerer er to store tektoniske plater i Europa og Afrika. Dette er det eneste stedet i verden hvor du kan så presist observere så geologisk fenomen. I nærheten finnes også pittoreske isbreer.

Vildlife:

Island har unikt dyreliv. Det er hjem til den største bestanden av lundefugl i verden og viet fuglekikkere flokk til våre kyster se dusinvis av sjeldne arter på nært hold. Vannet er hjem til et utvalg av hval og delfiner mens fjellrev.

Trafikk og parkering:

Vær oppmerksom på bilen lys må være slått på dagtid. Hvis du går inn i interiøret, huske på at mange veier er laget av grus. Kjøring på grusveier er forskjellig fra kjøring på noraml veier. Hvis du kjører for fort kan du miste kontrollen over bilen og også skade bilen. Hvis du leier bilen, spør hva veien betingelsen er før avreise,