Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Miami

Miami Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Miami . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Miami Združene Države Amerike in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Miami.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Miami Izposoja & potovalne informacije

Uvod:

Miami je sodobno ameriško mesto z lepimi plažami, kot so Miami Beach in South Beach. Miami je zelo dobro vedeti za veliki nakupovalni centri. Mesto ima veliko nočno življenje s številnimi bari, restavracijami in nočnih klubih. Mesto je zelo vpliva z Latinsko kulturo.

Letališča:

Miami International Airport IATA kodo MIA, znan tudi kot MIA in zgodovinsko Wilcox področju, je glavni letališča, ki služi območju Miami, Združene države Amerike. Letališče je v na podlagi v Miami-Dade County, Florida, osem milj 13 km severozahodno od Downtown Miami, je glavna letališča South Florida za dolge razdalje mednarodnih letov. Metrorail in Metrobus storitve so priljubljena in poceni storitev za najbolj priljubljenih destinacij v mestu. Najdražja možnosti prevoza so taksiji, prevoz in limuzine. Taksiji in avtobusi lahko govorilo v pritličju prejeme ali v Miami železniške postaje ob MIA povzročitelj do železniške postaje.  Do severni del, kot Orlando, Tampa, Washington, DC, Philadelphia ali New York City, Greyhound avtobusnih linij storitev je na voljo tudi v Miami postaja. Najeti avtomobil, z vlakom MIA povzročitelj od terminalov do glavne postaje v Miami. To je dobra ideja za najem avtomobila v Miami. Razdalje so velike in podnebje je vlažno, ki ni primeren za dolge sprehode.

Za obisk:

Če prihajate v centru lahko park avtomobila v kraj, imenovan Bayside Marketplace. Obstaja veliko javno parkirišče, kjer za zelo dobro ceno, lahko pustite vaš avto za dobro nekaj ur in pojdi za nakupovanje. Če želite videti bolj eksotične del Miami, morate iti preko centra in glavo v predmestje. Zelo priporočam za obisk okrožij, imenovano Little Havana, eden od najbolj barvite in znanih mest v mestu.