Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Los Angeles

Los Angeles Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Los Angeles. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Los Angeles, Yhdysvallat ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Los Angeles.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Los Angeles. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Los Angeles, Yhdysvallat ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Los Angeles Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupunki:

Los Angeles (La) on erittäin suuri kaupunki ja toiseksi suurin kaupunki Yhdysvalloissa. Se on meille Kalifornian osavaltion väkirikkain kaupunki. Los Angeles sijaitsee Etelä-Kaliforniassa ja siksi tunnettu sen Välimeren ilmasto. 4 miljoonan asukkaan vain kunnan asukasmäärä L.A. on täysin sekoitettu.

La on maailmanlaajuinen kaupunki, jossa monipuolinen talous viihde, media, urheilu, tutkimus, muoti, koulutus, kulttuuri, lääke tarkoittavasta.

Löydät vielä vanhoja rakennuksia downtown yhdistettynä mielenkiintoinen sekoitus upouusi toimistot. "Pakko nähdä" on myös aikuisille Disneyworld, Hollywood studios, Paul Getty-museo ja tietenkin Beverly Hills.

Ostokset ystäville kaupunki tarjoaa Pasadena vanhassa osassa.

Kaupunki sijaitsee Länsi-rannikolla Tyynellämerellä, noin 150 kilometriä luoteeseen reuna Meksikoon. Kuuluisa Hollywood kuuluu L.A., sen sijaan Beverly Hills ja West Hollywood ovat eri kuntia. Joten jos haluat hengittää enemmän Tyynenmeren rannikolla voi vuokrata auton lentokentälle tai Beverly Hills.

Lentokentät:

Lentoasema on tärkeimmät yhteydet näytetään kaupungeissa ympäri maailmaa, on Los Angeles International (LAX). Vain 24 km lounaaseen kaupungin keskellä sijaitsee.

Tällä hetkellä bussikuljetus ja ilmailun ja unionin metroasemilta. Ei julkista liikennettä lentokentälle.

Sijaitsee enemmän idässä on muilla lentoasemilla:

Lentokentältä Long Beach (LGB)

Bob Hope-lentokenttä (BUR)-Burbank

Orange County – John Wahne lentokenttä (SNA), erityiset Disneyland ja rannat

Ontario Airport (ONT)

Julkinen liikenne:

Kuljetus viranomaisen (MTA) tarjoaa kaupungin julkisen liikenteen. On laaja linja, mutta tällä hetkellä ainoat ei juuttua liikenteen kutsutaan Metro nopeasti.

Nämä bussit on etuajo-oikeus kaikkialla ja siirtyä Los Angeles tunnetuimpia paikkoja. Joten on suositeltavaa vierailijoille L.A.

Pysäköinti ja liikenne

Kaupunki on kuitenkin hyvin monimutkainen verkon valtateillä. 27 moottoriteitä kulkee kaupungin. Olisi siis valmistautua hyvin ennen ajamaan siellä ja katsoa yksityiskohtaisen etenemissuunnitelman.

Pysäköinti kadulla on maksettu. Hybridiautot voi pysäköidä ilmaiseksi kaupungin. Se autot tarvitsevat merkitä erityiselle tarra.