Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Orlando

Orlando Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Orlando. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Orlando, Usa og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Orlando.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Orlando Biludlejning & rejseoplysninger

Generelle oplysninger om Orlando:

Orlando er en by i Amerikas Forenede Stater. Det er beliggende i staten Florida og er de 26 største byområde i USA.

Seværdigheder:

Orlando også kaldet "City Beautiful" var den mest besøgte amerikansk by i 2009. Det har berømte attraktioner som "Walt Disney Resort", "Universal Orlando Resort", "SeaWorld" og mange flere.

Skyskrabere:

Orlando by har 19 skyskrabere, de fleste er beliggende i downtown Orlando. Den højeste er Suntrust Center med 134 meter.

Sprog:

Efter år 2000, 75.43% af indbyggerne taler engelsk som første sprog og 16.60% taler spansk.

Turisme:

Turisme er en af de vigtigste økonomiske ressourcer i Orlando. Orlando er en af de førende rejsemål i verden. Over 59 millioner besøgende tilbringe mere end 33 milliarder dollars i løbet af deres ophold i Orlando-området. Orlando har 7 af de 10 mest besøgte parker i Nordamerika.

Shopping:

"Florida Mall" er en af de største "single-historie" indkøbscentre i USA med mere end 250 butikker. Du har også "The Mall på Millenia" og "Orlando Fashion Square".

Lufthavne:

Orlando har tre større lufthavne, "Orlando International Airport" (MCO), Orlando Sanford International Airport (SFB) og Orlando Executive Airport (ORL)

Veje:

USA og Orlando er fantastisk til leje biler, du kan køre fra Miami til Orlando bruger Florida Turnpike (vejafgift 91) eller bruge den Interstate 4, som er den primære interstate highway i Orlando. Det begynder i Tampa, Florida og går mod nordøst på tværs af staten direkte gennem Orlando slutter i Daytona Beach. Være opmærksom på der er en masse trafik på I4.

Bus, tog, taxa

Orlando har én railroad, den centrale Florida jernbanekorridor eller tidligere kaldet A-linjen. Amtrak har intercity passager jernbane service fra Orlando Amtrak Station.
Lynx giver den lokale transit bus tjenester.
Eller du kan bruge en af taxaselskaber i Orlando. Taxaer kan blive hyldet og er også tilgængelig på alle større attraktion parker.

Ekstern kilde:

Wikipedia, Orlando