Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Miami

Miami Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Miami. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Miami, Usa og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Miami.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Miami Biludlejning & rejseoplysninger

Indledning:

Miami er en moderne amerikansk by med smukke strande såsom Miami Beach og South Beach. Miami er meget godt ved for store shopping indkøbscentre. Byen har fantastisk natteliv med mange barer, restauranter og natklubber. Byen er meget påvirket af latinsk kultur.

Lufthavn:

Miami International Airport IATA kode MIA, også kendt som MIA og historisk Wilcox felt, er den primære lufthavn Miami-området, USA. Lufthavnen er i en baseret i Miami-Dade County, Florida, otte miles 13 km nordvest for Downtown Miami er South Floridas vigtigste lufthavn for internationale langdistanceflyvninger. MetroRail og Metrobus service er populære og billige tjenesten til mest populære destinationer i byen. De dyreste transportmuligheder er taxier, transport og limousiner. Taxier og transport kan blive hyldet på stueetagen ankomster eller på Miami hovedbanegården ved at tage MIA Mover til togstationen.  For at få adgang til nordlige del, som Orlando, Tampa, Washington, DC, Philadelphia og New York City, er Greyhound buslinjer service også tilgængelig på Miami hovedbanegård. For at leje en bil, tage MIA Mover toget fra lufthavnens terminaler til Miami hovedbanegård. Det er en god idé at leje en bil i Miami. Afstandene er store og klimaet er fugtigt, som bidrager ikke til lange gåture.

At besøge:

Hvis du kommer til centrum kan du parkere bilen i et sted kaldet Bayside Marketplace. Der er en enorm offentlig parkeringsplads, hvor for en meget god pris, kan du efterlade din bil til en god par timer og går for shopping. Hvis du ønsker at se mere eksotiske del af Miami, skal du gå ud over midten og hoved til forstæderne. Meget anbefale at besøge distrikter kaldes Little Havana, en af de mest farverige og berømte steder i byen.