Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Istanbul

Istanbul Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Istanbul. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uIstanbul, Turska i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Istanbul.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Istanbul Car Hire & Travel Information

Grad:

Istanbul je također poznat kao "Constantinople" je najveća i najveseliji grad Turske. Kao jedini grad na svijetu nalazi se na Europu i Aziju, dva kontinenta. Nalazi se na dvije banke Bosfora, uska veza između Crnog mora i pogledom Marmara.

Ovaj grad je bogate povijesti i mnoge zanimljivosti iz bizantskog i otomanskog razdoblja. Primjeri su palače Topkapi i sveta

Ako je shopping tvoj hobi, Istanbul je grad. Daje veliki Bazaar i egipatski bazar i okolne ulice kao i mali shopping raj.

Grad ima vrlo međunarodne stanovništva s približno više da 8 milijuna stanovnika. Tradicionalno su žive mnogi Grci, Armenci i Židovi u gradu.

Zračne luke

Međunarodna zračna luka Istanbul je Atatürk (IST) i nalazi se oko 20 km zapadno od grada.

Sabiha Gökçen (vidio) je druga Zračna luka izgradili su jer nije bilo puno zračnog prometa. Osim po Turkish Airlines, aerodroma koristi puno proračun airlines.

U oba je lako dobiti pravi auto za vas ukoliko želite iznajmiti automobil i putovanje više udoban. U užurbano gradovi uvijek je preporučljivo kao posjetitelj rezervirati unaprijed vašeg automobila.

Javni prijevoz

Tradicionalni prijevoz je dolmu إں taxi koji je zajednički taksi. Oni voze dan i noć na popravak puteva, ali bez staje set. Ideja je da svaki putnik plaća samo jedan osam naknada taksi normalno Istanbul će zadužen za isto odredište.

Kao posjetitelj ćete koristiti redak T4, koji povezuje zabavni centri Sultanahmet i Taksim trga.

Metro se sastoji od samo dvije linije: jedan na sjeveru i jedna prema jugu. Postoji redovna trajektna linija između europskih i azijskih dijelove grada.

Jeftin oblik transporta u Istanbulu je žuti taksi.

Promet i parkiranje

Kaotičan je jedina riječ koja na promet u Istanbulu možete eventualno primijeniti. Napraviti najbolje iz nje i biti strpljiv. Uzmite vremena i uživajte u prekrasnom pogledu možete imati od mostova. Ako idete preko mostova od Europskog na azijski dio grada, moraš platiti danak.