Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Istanbul

Istanbul Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Istanbul. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Istanbul, Turkki ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Istanbul.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Istanbul. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Istanbul, Turkki ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Istanbul Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupunki:

Istanbul, joka tunnetaan myös nimellä "Konstantinopoli" on suurin ja värikkäin kaupunki Turkkia. Koska ainoa kaupunki maailmassa, se sijaitsee Euroopassa ja Aasiassa, joten kahdella mantereella. Se sijaitsee Bosporinsalmen kapea yhteys Mustallemerelle ja merelle tai Marmara kaksi pankkia.

Tämä kaupunki on rikas vanha historia ja monia mielenkiintoisia asioita Bysantin ja ottomaanien aikakausilta. Esimerkkejä ovat Topkapin palatsi Hagia

Jos ostos on harrastus, Istanbul on kaupunki. Se toimittaa Iso basaari ja Egyptin Bazaar ja ympäröivillä kaduilla kuin pieni ostosparatiisi.

Kaupunki on hyvin kansainvälinen suuri väkiluku arvioitu lisää että 8 miljoonaa asukasta. Perinteisesti siellä elävät monien kreikkalaisten, armenialaisten ja juutalaisten kaupunkiin.

Lentokentät

Kansainvälisen lentokentän Istanbul Atatürk (IST) on sijaitsee noin 20 km etelään kaupungin länsipuolella.

Sabiha Gökçen (SAW) on toinen kansainvälinen lentokenttä he rakennettu, koska siellä oli paljon ilmaliikenteen. Paitsi Turkin lentoyhtiöiden tämä lentokenttä käytetään paljon halpalentoyhtiöiden.

Molemmille lentokentille on helppo saada oikean auton sinulle jos haluat vuokrata auton ja matkustaa mukavampaa. Nämä hektistä kaupunkia on aina suositeltavaa varata etukäteen auton kävijäksi.

Julkisen liikenteen

Perinteinen liikenne on Dolmuş taksi, joka on jaettu taksi. He ajavat vuorokauden korjata reiteillä, mutta ilman asettaa pysähtyy. Ajatuksena on, että kukin matkustaja maksaa vain yksi kahdeksan maksu normaali Istanbul taksi veloittaa samaan kohteeseen.

Vierailijana käytät T4 linja, joka yhdistää Sultanahmetiin ja Istanbulin viihdekeskuksia.

Metro koostuu vain kaksi riviä: yksi pohjoiseen ja etelään. On säännöllinen lauttayhteys Euroopan ja Aasian osissa kaupunkia.

Istanbul Halvat liikennemuoto on keltainen taksi.

Pysäköinti ja liikenne

Kaoottinen on ainoa sana, joka voi mahdollisesti hakea liikennettä Istanbulissa. Paras irti ja olla kärsivällinen. Ottaa aikaa ja nauttia upeista näkymistä voi olla siltoja. Jos menet yli yhden siltoja Euroopan Aasian osassa kaupunkia, joudut maksamaan veronsa.