Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Prague

Prague Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Prague. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Prague, Tsekki ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Prague.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Prague. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Prague, Tsekki ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Prague Autonvuokraus & matkatiedot

Praha on Tšekin tasavallan suurin kaupunki ja pääkaupunki, Prague sijaitsee Vltava-joen rannalla Luoteis-Tšekki.

Ilmasto

Prahassa on lämpimät kesät ja erittäin kylmä talvi, joten se on erittäin suosittu kohde niin kesällä kuin talvella expecially joulun aikaan.

Valuutta

Tšekin tasavallan virallinen valuutta on Tšekin koruna, CZK kansainvälisesti lyhennettä. Jotkut Hotellit kauppakeskuksissa on mahdollista maksaa euroissa tai Ison-Britannian punta kuitenkin vaihtokurssit voi olla suurempi ja muuttua annetaan Tšekin koruna.

Kaupungin keskustasta löydät monet rahanvaihtopisteet myös lentokentällä on paljon.

Miten saada Prahaan

Monet lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja lentokentälle, Vaclav Havel lentokenttä Praha (PRG) lentokenttä sijaitsee noin 20 KM länteen keskusta, yleensä autolla, se vie noin 30 minuutin matka kaupungin keskustaan. halutessasi tutkia sitä Praha Tšekki on Prahan lentokentältä teillä on monia Auton vuokraus aineet, jotka tarjoavat halpa autonvuokraus. Useimmat auton autovuokraamon edustaja on lentokentällä pohjakerroksessa pysäköinti C kuten Budget, SIXT, Europcar, Avis

On myös julkisen liikenteen busseja, jotka tarjoavat yhteydet useita metroasemia, joista pääset kaupungin keskustaan bussilla ja metrolla kestää noin 45 minuuttia saada keskustaan.

Mukavin tapa Prahaan on taksilla, mutta se maksaa noin 850 CKZ, saat lisätietoja neuvonnasta lentokentällä.

Pääset myös junalla Praha, Praha junaverkosto on hyvät yhteydet useissa suurissa kaupungeissa kuten Wien, Bratislava, Budapest, Varsova ja Krakova.

Prahassa kiertää

Praha on tunnettu hyvin walkable kaupunki ihmisille, jotka haluavat nähdä vanhan ja uuden kaupungin kävellen, voit helposti kävellä Prahan vanhankaupungin aukiolta. Otathan huomioon, että lähes kaikki mukulakivisiä kaduilla, joten on hyvin vaikeaa vammaisten tai eldery ihmisten liikkuminen.

Mitä nähdä Prahassa

Praha on hyvin vanha historiallinen kaupunki, on monia asioita nähdä, erittäin suosittu on Prahan linnan se on yksi maailman suurimmista muinaiset linnat, voit vierailla royal garden ja se on myös useita museoita.

Kaarlen silta, joka yhdistää vanhan kaupungin Lesser Town, on erittäin suosittu paikka kauppa- ja viihde, kuten monet muusikot pelata ja yrittää myydä niiden maalauksia taiteilija.

Old Town Prague Old Town Praha löydät monia historiallisia rakennuksia ja muistomerkkejä, joista tunnetuin on Astronominen kello. Myös siellä vanhassa kaupungissa löydät monissa historiallisissa kirkoissa.