Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Mallorca

Mallorca Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Mallorca. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Mallorca, Spanien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Mallorca.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Mallorca Biludlejning & rejseoplysninger

Indledning:

Mallorca er den største af de baleariske øer, beliggende øst for Spanien i Middelhavet. Hovedstaden Palma de Mallorca er beliggende på den syd-vestlige kyst. Øen har mange smukke strande og små lovelly bugter. Den nordlige kyst har mange klipper. Den centrale zone strækker sig fra Palma er temmelig flad, kendt som Es Pla. Øen har en lang række huler både over og under havet, som er åbne for ture. Det er også et paradis for vandsportsentusiaster.

Lufthavn:

IATA-kode PMI. Ligger 9 km øst for hovedstaden ligger Palma de Mallorca lufthavn. De fleste af lavprisflyselskaber flyve til PMI. Buslinje 1 fastholder en tjeneste mellem lufthavnen og centrum af Palma.

At besøge:

Hovedstaden i Mallorca Palma med spektakulære gotiske stil katedral La seu. Soller en lille by i en af dalene. Det er omgivet af bjerge, byen gør et stort indtryk. Det er en af de smukkeste sted på denne ø.

Klima:

Beliggende midt i Middelhavet, har de baleariske øer typiske Middelhavet klimaer. Vejret i løbet af sommeren kan svide. Varmeste måneder af juli og August - dag temperaturen når op over 30 grader. Men selv i begyndelsen af November med en vandtemperatur på ca 20 ° C kan du stadig svømme der i havet.

Kuriositeter:

Hvis du finder nogle gang under din ferie i Mallorca, bør du helt sikkert tjekke The Evolution International Mallorca Film Festival (EMIFF) er en årlig Filmfestival afholdes i Palma de Mallorca, Spanien, som forpremierer ny film af alle genrer, herunder dokumentarfilm, fra hele verden. 2015 EMIFF er planlagt mellem 10-15 November 2015

Trafik:

Kørsel i Mallorca er langt den bedste måde at rejse på øen. . Leje en bil vil tillade dig at være vidne til skønhed af øen. Bil parkering er tilladt, ret til passage og dette ofte begrænser førerens udsyn af folk, der ønsker at krydse.