Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Mallorca

Mallorca Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Mallorca. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Mallorca, Spanien och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Mallorca.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Mallorca Biluthyrning & reseinformation

Inledning:

Mallorca är den största av de Baleariska öarna, beläget öster om Spanien i Medelhavet. Huvudstaden Palma de Mallorca ligger på den sydvästra kusten. Ön har många vackra stränder och små ishouldtellyou vikar. Norra kusten har många klippor. Den centrala zonen sträcker sig från Palma är ganska platt, känd som Es Pla. Ön har en mängd olika grottor både över och under havet, som är öppna för turer. Det är också ett paradis för vattensport entusiaster.

Flygplats:

IATA: S kod PMI. Ligger 9 km öster om huvudstaden ligger Palma de Mallorca flygplats. De flesta av Lågprisbolag flyger till PMI. Busslinje 1 upprätthåller trafik mellan flygplatsen och centrala Palma.

Att besöka:

Huvudstad i Mallorca Palma med spektakulära nygotiska katedralen La seu. Soller en liten stad i en av Dalarna. Det är omgivet av berg, staden gör ett stort intryck. Det är en av de vackraste platsen på ön.

Klimat:

Beläget mitt i Medelhavet, har Balearerna typisk medelhavs klimat. Vädret under sommaren kan bränna. Varmaste månaderna juli och augusti - dagen temperaturen når över 30 grader. Dock även i början av November med en vattentemperatur på ca 20 ° C kan du fortfarande simma det i havet.

Kuriosa:

Om du hittar någon gång under din semester på Mallorca, bör du definitivt kolla The Evolution International Mallorca Film Festival (EMIFF) är en årlig filmfestival i Palma de Mallorca, Spanien, som förhandsvisar nya filmer av alla genrer, inklusive dokumentärer, från runt om i världen. 2015 EMIFF är planerad mellan 10-15 November 2015

Trafik:

Köra i Mallorca är överlägset det bästa sättet att resa ön. . Hyr en bil kan du uppleva skönheten av ön. Parkering är tillåten fram till korsningen och detta ofta begränsar förarens sikt av människor som vill passera.