Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Mallorca

Mallorca Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Mallorca. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Mallorca, Spania og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Mallorca.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Mallorca Leiebil & reiseinformasjon

Innledning:

Mallorca er den største av de baleariske øyene, ligger øst for Spania i Middelhavet. Hovedstad Palma de Mallorca ligger på sørvest kysten. Øya har mange vakre strender og små lovelly bukter. Den nordlige kysten har mange klipper. Den sentrale sonen fra Palma er ganske flat, kjent som Es Pla. Øya har en rekke huler både over og under havet, som er åpen for turer. Det er også et paradis for vannsportentusiaster.

Flyplass:

IATA-kode PMI. Ligger 9 km øst for hovedstaden ligger internasjonal lufthavnen Palma de Mallorca. Mesteparten av budsjettet flyselskaper flyr til PMI. Bussrute 1 opprettholder en tjeneste mellom flyplassen og sentrum av Palma.

Å besøke:

Hovedstaden i Mallorca Palma med spektakulære gotisk stil katedralen La seu. Soller en liten by i en av dalene. Det er omgitt av fjell, byen gjør et stort inntrykk. Det er en av de vakreste sted på denne øya.

Klima:

Ligger i sentrum av Middelhavet, har de baleariske øyene typisk middelhavsklima. Vær om sommeren kan svi. Varmeste månedene juli og August - dagtemperaturen når over 30 grader. Men selv i begynnelsen av November med en vanntemperatur på rundt 20 ° C kan du fortsatt bade der i havet.

Kuriositeter:

Hvis du finner litt tid i ferien i Mallorca, bør du definitivt sjekke The Evolution International Mallorca Film Festival (EMIFF) er en årlig filmfestival i Palma de Mallorca, Spania, som forhåndsvisninger nye filmer av alle sjangre, inkludert dokumentarer, fra hele verden. 2015-EMIFF er planlagt mellom 10-15 November 2015

Trafikk:

Kjøring i Mallorca er langt den beste måten å reise øya. . Leie en bil vil tillate deg å være vitne til vakre øya. Parkering er tillatt helt opp til krysset og dette ofte begrenser førerens utsikt av folk som ønsker å krysse.