Obţineţi un preţ estimat instant

Locaţie de preluare:
Locaţie de predare diferită?
Locaţie de predare:
Sosire:
Retur:
Domiciliu:
Selectaţi o ţară de domiciliu
Valută:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Vârstă:
35

Parteneri închiriere maşini în Mallorca

Mallorca Închiriere maşini

Căutare Închiriere Maşini este o companie independentă care oferă închirieri de maşini în Mallorca. Sistemul nostru de preţuri estimate compară preţurile majorităţii agenţiilor internaţionale şi locale de închiriere maşini din Mallorca, Spania şi vă permite să luaţi o decizie informată în legătură cu agenţia de la care să închiriaţi.

Căutare Închiriere Maşini îşi doreşte să se asigure că veţi găsi cea mai ieftină soluţie de închiriere de maşini din Mallorca.

Utilizaţi acum sistemul nostru de comparare şi începeţi să economisiţi cu următoarea maşină închiriată!

Mallorca Închirieri maşini & informaţii de călătorie

Introducere:

Mallorca este cea mai mare dintre Insulele Baleare, situat la est de Spania în Marea Mediterană. Capitala Palma de Mallorca este situat pe coasta de sud-vest. Insula are multe plaje frumoase şi golfuri mici functionala. Coasta de nord a multe stânci. Zona centrală se extinde de la Palma este destul de plat, cunoscut ca Es Pla. Insula are o varietate de pesteri atât deasupra şi sub mare, care sunt deschise pentru excursii. Este, de asemenea, un paradis pentru amatorii de sporturi de apă.

Aeroport:

Codul IATA PMI. Situat la 9 km la est de capitala se află Aeroportul Palma de Mallorca. Cele mai multe dintre companiile aeriene buget zbura la PMI. Linia de autobuz 1 menţine un serviciu între aeroport şi centrul de Palma.

Pentru a vizita:

Capitala de Palma de Mallorca, cu stil gotic spectaculoase Catedrala La seu. Soller un oraş mic într-una dintre văile. Acesta este înconjurat de munţi, oraşul face o mare impresie. Este unul dintre cel mai frumos loc pe această insulă.

Clima:

Situat în Marea Mediterană, Insulele Baleare au climă tipic mediteraneană. Vremea în timpul verii poate arde. Cele mai calde luni iulie şi August - ziua temperatura ajunge la 30 de grade de mai sus. Cu toate acestea, chiar la începutul lunii noiembrie cu temperatura apei de aproximativ 20 ° C puteţi încă înota acolo în mare.

Curiozităţi:

Dacă găsiţi ceva timp în timpul vacanţa dumneavoastră în Mallorca, ar trebui să verificaţi cu siguranta evolutia International Mallorca Film Festival (EMIFF) este un festival anual de film a avut loc la Palma de Mallorca, Spania, care previzualizează noi filme din toate genurile, inclusiv documentare, din întreaga lume. EMIFF 2015 este programată între 10 – 15 noiembrie 2015

De trafic:

Conducere din Mallorca este de departe cel mai bun mod de a călători insula. . Inchirierea unei masini va permite să martor frumuseţea insulei. Parcarea este permisa chiar la trecerea şi acest lucru limitează adesea Vezi conducătorului auto de oameni care doresc să treacă.