Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Ljubljana

Ljubljana Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Ljubljana. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Ljubljana, Slovenien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Ljubljana.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Ljubljana Biludlejning & rejseoplysninger

Ljubljana er Sloveniens hovedstad by og også den største by i Slovenien. Med kun 300.000 indbyggere er det en af de mindste hovedstæderne i Europa.

Ljubljana er en charmerende gamle by, det er blevet anerkendt som en af de grønneste hovedstæder i Europa.

Valuta

Siden 1. januar 2007 Slovenien har euroen.

Hvordan man kommer til Ljubjana

Lufthavnen i Ljubljana er Brnik Ljubljana lufthavn (LJU) lufthavnen er placeret 27 Km nord fra Ljubljana. De fleste europæiske luftfartsselskaber virksomheder som, Air France, Easy Jet, Finnair m.m. Adria Airways flyver til og fra Ljubljana

Der er også mange lufthavne i nærheden af Slovenien med flere budget flyvninger, for eksempel fra Norditalien, Trieste, Venedig, Treviso etc. med Ryan Air, derfra kan du tage offentlig transport at nå Ljubljana.

Bus-og togstationen er beliggende ved siden af hinanden, de er placeret i den nordlige del af byens centrum og på gåafstand fra de vigtigste attraktioner og hoteller. Lokale tog køre gennem Slovenien, Ljubljana har også mange internationale forbindelser med Zagreb (Kroatien) Graz (Østrig) München (Tyskland) osv.

Også Ljubljana er alle gode kan nås med bus, mange lokale busser ankommer og afgår fra Ljubljana busstation. Også er der mange internationale forbindelser, Trieste, Venedig (Italien) Banja Luka (Bosnien) München (Tyskland) osv.

Ljubljana er meget god, tilgængeligt med bil, på grund af Ljubljana er i centrum for det slovenske road arbejde, der er mange parkeringspladser i bymidten.

Fra lufthavnen kan du nemt leje en bil, som mange bil udlejnings agenter har en office direkte i lufthavnen.

Hvad man skal gøre og se i Ljubljana

Byens centrum af Ljubljana er meget lille, kan du nemt opleve Ljubljana fods, også en god måde at oplev Ljubljana på cykel, kan Cykler lejes på slovensk Tourist informationscenter.

På en kort gåtur, vest for byens centrum kan du finde de romerske ruiner også et must at se er det berømte Ljubljana slot, tårnet har smuk udsigt over hele byen. Den gamle by Ljubljana der kan du se mange historiske bygninger og monumenter, også du kan finde designerbutikker og adskillige populære barer og restauranter.

Også Ljubljana har masser af museer og Opera, teatre og operaen er placeret bag det slovenske parlament og viser regelmæssigt hele året.