Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Belgrade

Belgrade Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Belgrade. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Belgrade, Serbien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Belgrade.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Belgrade Biludlejning & rejseoplysninger

Byen og kultur:

Beograd er den største by i Serbien og på samme tid indbygger. Byens navn betyder "Hvide by". Det er placeret hvor Balkan møder den pannoniske sletterne ved floderne Sava og Donau.

Nationalmuseet og Nationalteateret er blot nogle eksempler for mange andre historiske bygninger. Byen har imponerende ortodokse kirker og over dag det bliver travle nær fæstningen mægtige Kalemgdan.

Beograd er en international Kulturby hvor er hvert år berømte begivenheder som Film Festival, teaterfestival og Musik Festival. En masse af den serbiske filmindustri har base i Beograd.

Beograds natteliv absolut travle, med flydende restauranter på floderne Sava og Donube, og mange barer og natklubber, som er åben indtil solopgang.

Lufthavn:

Det lokale navn på Beograd lufthavn er Nikola Tesla lufthavn (BEG), der er kun 18 kilometer fra byen. Da lufthavnen ligger tæt på hovedvejen E70 mellem Beograd og Zagreb kan du leje en bil uden problemer at nå centrum og være mere fleksibel på din rejse.

Offentlig transport:

Beograd har store system af offentlig transport baseret på busser, sporvogne og trolleybusser. Kun i myldretiden busser og sporvogne er undertiden overfyldte og det er ikke anbefalelsesværdigt at bruge dem.

Trafik og parkering;

Alligevel hvis du har besluttet at leje en bil i Beograd vil du ikke have noget problem at køre i byen, bortset fra i myldretiden.

Vær opmærksom på de gule markerede baner på gaden, fordi disse dem er kun bestemt til offentlig transport. Når du finde røde streger på gaden du kan parkere der kun for 1 time, på orange linjer 2 timer og på grønne har du 3. Betale billet ved parkering-maskine.

For eksempel under det gamle slot vil du finde en af flere Parkeringshuse i byen.