Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Vieux Fort

Vieux Fort Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Vieux Fort. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Vieux Fort, Saint Lucia og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Vieux Fort.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Vieux Fort Biludlejning & rejseoplysninger

Vieux Fort er en by beliggende på den sydligste punkt Saint Lucia, navnet stammer fra fort, som plejede at se over Saint Vincent.

Klima

Vieux Fort har et tropisk klima, med tørre sæson fra 1. December til 31 maj, de våde årstider starter fra juni til November.

Sprog

Saint Lucia officielle sprog er engelsk, men 95% af befolkningen taler ¨Patwa¨, som er kreolsk fransk.

Valuta

Den officielle valuta i Saint Lucia er det østlige Caribien Dollar (EF), men den amerikanske Dollar er bredt accepteret i mange restauranter, hoteller, barer og butikker.

Hvordan man kommer til Vieux Fort

Saint Lucia har to lufthavne, George F. L. Charles Lufthavn og Hewanorra internationale lufthavn (UVF) den største lufthavn er Hewanorra internationale lufthavn, denne lufthavn ligger i nærheden af Vieux Fort kvartal og ca. 54 Km fra hovedstaden Castries.

Det er anbefalelsesværdigt at leje en bil, når du besøger Saint Lucia, som offentlig transport er meget begrænset. Nogle områder af Saint Lucia indkvartering, Soufiere og visse steder af Cap ejendom, Marigot, Cas en Bas, Vieux Fort, Trouya, Marisule, La Toc og Anse La Raye kræver en 4 x 4 køretøj som disse steder ikke kan tilgås uden en 4 x 4

Hvad man skal gøre og hvad at se i Vieux Fort

Et must have til har set når du befinder dig i Saint Lucia er Pigeon Island, som er et naturreservat, i parken kan du finde nogle af de ældste bygninger på Saint Lucia og herfra kan du se Martinique.

Hvis du kan lide vandreture Saint Lucia er det perfekte sted, da der er mange officielle vandreruter på øen. På grund af mange smukke strande Saint Lucia har, er snorkling meget populære. Pigeon Island og The Pitions er det perfekte sted til dykning.