Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Porto

Porto Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Porto. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Porto, Portugali ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Porto.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Porto. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Porto, Portugali ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Porto Autonvuokraus & matkatiedot

Yleistiedot

Porto on toiseksi suurin kaupunki Portugalissa, Lissabonin huippukokouksen jälkeen ja sen myös pitää maan johtuen yritysten alueella (suurin maa) talouden pääkaupunkina. Kaupungin on 300 000 asukasta, mutta sen pääkaupunkiseudulla on lähes 2.500.000 asukasta, mikä tekee siitä yhden jos suurin taajama-alueilla Etelä-Euroopassa. Se sijaitsee Pohjois-Portugalissa ja se on rakennettu pitkin Douro joen suisto.

Mitä nähdä

Porto on maailmanlaajuisesti tunnettu kuuluisa viinin nimi sen kaupungin, joka on myös yksi tärkein matkailukohde. Sen luolat sijaitsevat Vila Nova de Gaia, jossa kävijät voivat nauttia opastettu kierros nähdä, miten tämä viini tehdään ja jopa testata-joen toisella puolella. Halutessasi lisätietoja Porto viini-prosessi on opastetuille veneretkille, jotka ottavat kävijät nähdä aloilla, jossa viinitarhat ovat kasvaneet Douro-joelle.

Porto Keskusta sai Unescon maailmanperintöluetteloon UNESCO vuonna 1996 sen historiallisia ja arkkitehtuurisia arvo. Rakennettu kukkuloille avautuvat yli Douron, kaupungilla on useita merkittäviä rakennuksia. Tunnetuin on vaikuttava Dom Luís silta, hengen katettu metalli arch silta, joka yhdistää Porto kanssa naapuri kaupungin, Vila Nova de Gaia. Vieressä löydät Casi da Ribeira alueen ollessa lähellä jokea. Tämä on vanhin osa kaupunkia ja tarjoaa kaupungin tyypillisimpiä postikortti.

Liikenne

Francisco Sá Carneiron lentokentälle, tunnetaan myös Porto lentokenttä (OPO) on 15 km: n päässä kaupungin keskustasta, ja se liittyy Aerobus tai taksilla kaupunkiin. Voit vuokrata auton mistä tahansa vuokraamot sijaitsee lentokentän erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Ehkä ei todennäköisesti käyttämään sitä kaupungin liikenne on hyvin tiheä ja suurin osa kaupungin keskustasta on valmistettu kapeilla kaduilla ja kujilla. Kuitenkin sinun kannattaa käyttää sitä käydä Palacio de Cristal ja Casa da Musica-alue Matosinhos (varsinkin kesällä) ja muita kauniita kaupunkeja kuten Amarante tai Guimaraes Douro-alueen merenranta-alueella