Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Faro

Faro Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Faro. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Faro, Portugali ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Faro.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Faro. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Faro, Portugali ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Faro Autonvuokraus & matkatiedot

Yleistiedot

Faro on kaupunki Portugalin etelärannikolla ja se on Algarven alueen pääkaupunki. Sen asukasluku on 64,560 asukasta ja se sijaitsee reuna Ria Formosan luonnonpuisto. Se isännöi Faro lentokenttä (FAO), ainoa lentoasema souther Portugalissa ja pakettimatkojen ja alennus lentoyhtiöiden Euroopasta.

Mitä käydä

Faro ohitetaan yleensä matkustavat matkalla muita suosittuja rannikko resorts. Tämän ansiosta kaupungin säilyttää rauhallinen ja perinteinen tunnelma ja historiallisia monumentteja ja rakennuksia, useimmat niistä aidattuja vanha kaupunki, kuten Faron katedraali. Luonnon ystäville on veneretkiä osaksi jättää vanhan kaupungin pienestä satamasta, Ria Formosan luonnonpuistoon. Kaupunki itsessään eivät ole hiekkarantoja, mutta seuraava Praia de Faro ei ole kaukana kaupungin ja mennä julkisilla liikennevälineillä. On useita kilometrejä pitkä, ja sitä on julkisista palveluista kuten ensiapu, käymälät ja syöminen palveluja.

Saaret

Naapurimaiden kalastus kylä Olhão voit ottaa lautalla tutkia joitakin muutaman koskemattomia rantoja Etelä-Euroopassa. Matka on noin 30 minuuttia ja yhtäkkiä löydät itsesi Armona tai Culatra, kaksi saarta, jossa ei ole liikennettä tai teitä ja vain muutama talo hiekalle. Jotkut kutsuvat niitä "Portugalin caribbean".

Liikkuminen

Faro on myös suuri keskeisen tukikohdan, josta tutustua Algarven koska sen keskeinen sijainti ja hyvät yhteydet. Joukkoliikenne on erinomainen ja halpa. Kuitenkin kannattaa harkita mahdollisuus vuokrata auton erittäin kilpailukykyiseen hintaan jokin suuri määrä Auton vuokraus Faron lentokentälle tai lähes joka kylässä Algarvessa. Näin voit tutustua vanhassa, kauniissa ja city of Tavira, yksinomainen Vilamoura tai jopa Lagos Algarve länteen. Jos sinulla on aikaa, kannattaa rajanylitykseen ja vierailla naapurimaassa Espanjassa.