Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Lisbon

Lisbon Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Lisbon. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Lisbon, Portugal dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Lisbon.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Lisbon Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Lisbon adalah ibu negara Portugal dan terletak di tebing Utara Muara Tagus, di pantai Atlantik Eropah. Ia merupakan bandar yang westernmost di benua Eropah. Dengan separuh populasi juta, ia juga merupakan bandar terbesar di negara ini.

Apa yang perlu dilakukan

Lisbon juga merupakan salah satu bandar tertua di dunia dan telah diperintah oleh orang yang berbeza sepanjang sejarah mereka seperti kaum Phoenicia, Rom, puak-puak Jerman, orang-orang Arab dan orang Sepanyol. Ia adalah sebuah bandar yang penuh sejarah dan sebagai senibina yang luas. Tarikan utama untuk melihat akan Castle Sao Jorge (lama Kubu terletak di atas bandar lama), 25 April jambatan (dibina oleh Salazar diktator dan kakak jambatan jambatan Golden Gate di San Francisco), Praca do Comercio (dataran utama di bandar) dan kawasan kejiranan Alfama (kawasan paling tradisional bandar dengan pengaruh moorish yang kuat untuk jalan-jalan sempit dan berjubin mereka).

Dibina di atas tujuh Bukit dan menghadap laut, Lisbon juga mempunyai sebuah rumah yang unik untuk pandangan indah yang dipanggil "Miradouros" yang enchants pelancong. Antaranya, anda seharusnya tidak ketinggalan Santa Luzia, Sao Pedro de Alcantara, da Graça dan Miradouro das Portas do Sol.

Wheather

Lisbon menikmati suasana hangat dengan sederhana musim sejuk dan musim panas yang sangat hangat. Ini adalah sebab mengapa dipilih sebagai pelancong dan sebagai destinasi persaraan oleh orang-orang Eropah yang banyak. Kerana menjadi begitu dekat dengan laut, anda akan dapat menikmati pantai berpasir yang indah di daerah seperti di seaside resort Cascais atau Costa da Caparica.

Lapangan Terbang

Lisbon dan Portugal di terbesar International Airport adalah Aeroporto da Portela (LIS) yang beliau sangat dekat dengan bandar dan sambungan yang sangat baik dengan bas, teksi dan metro. Rangkaian metro adalah miskin dan sistem bas dan trem yang kadang-kadang tidak berhubung dengan sangat baik untuk sesetengah kawasan pelancongan. Oleh itu, ia adalah retsoran untuk menyewa kereta dari mana-mana kereta syarikat-syarikat sewa di Lapangan Terbang atau pusat bandar. Mereka menawarkan harga yang sangat murah dan akan membolehkan untuk bergerak dalam lingkungan ibu kota dan menikmati Lawatan ke dalam neigbouring lama Gunung bandar Sintra.