Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Faro

Faro Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Faro. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uFaro, Portugal i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Faro.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Faro Car Hire & Travel Information

Opće informacije

Faro je grad smješten na južnoj obali Portugala i to je glavni grad regije Algarve. Ona ima populaciju od 64,560 stanovnika i nalazi se na rubu Nacionalnog parka Ria Formosa. To domaćini Faro Zračna luka (FAO), jedini aerodrom u južnoj Portugala i baza za mnoge paket-aranžman i popust kompanijama iz Europe.

Što posjetiti

Faro putnici obično preskače na druge više popularan primorskih mjesta. To je omogućilo grad za očuvanje njegova mirnog i tradicionalnog atmosfera i povijesne spomenike i zgrade, većina njih u stijenki stari grad, kao što su katedrala Faro. Za ljubitelje prirode, tu su izleti brodom u Ria Formosa prirodni rezervat odlazak iz starog grada Lučica. Postoje pješčane plaže u samom gradu, ali sljedeći Praia de Faro nije daleko od grada i idi javnim prijevozom. To je duga nekoliko kilometara i ima javnih usluga kao prvu pomoć, WC i jedući objekti.

Otoci

Iz susjednih ribarsko selo Olhao, možete uzeti trajekt za istražiti neke od nekoliko netaknute plaže u južnoj Europi. Putovanje je oko 30 minuta i odjednom naći ćete se u Armona ili Culatra, dva otoka gdje nema motorni promet i ceste i ima samo nekoliko kuća izgrađena na pijesku. Neki ljudi ih zovu "Portugalski Kariba".

Kreće oko

Faro je također velika Centralna baza za istraživanje Algarve zbog svoje centralne lokacije i njegove dobre veze. Javni prijevoz je odličan i jeftin. Međutim, ti svibanj uzeti u obzir mogućnost najma automobila za vrlo konkurentne cijene od svih velik broj agencije za najam automobila u Faro Zračna luka ili praktički bilo selo u Algarve. Ovo će vam omogućiti da istražite je stara i lijepa grad od Tavira, ekskluzivni Vilamoura ili čak Lagos zapadno od Algarve. Ako imate vremena, možda želite prijeći granicu i posjetiti susjedne države.