Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Faro

Faro Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Faro. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Faro, Portugal og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Faro.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Faro Biludlejning & rejseoplysninger

General Info

Faro er en by i den sydlige kyst i Portugal og den er hovedstad i regionen Algarve. Det har en befolkning på 64,560 indbyggere og er beliggende i udkanten af nationalparken Ria Formosa. Det er vært Faro lufthavn (FAO), den eneste lufthavn i souther portugal og udgangspunkt for mange pakkerejse og discount flyselskaber fra Europa.

Hvad at besøge

Faro normalt springes over af rejsende på vej til andre mere populære kystnære resorts. Dette har givet byen for at bevare sin fredelige og traditionelle atmosfære og dens historiske monumenter og bygninger, de fleste af dem i den muromkransede gamle by, såsom Faros katedral. For naturelskere er der bådture i Ria Formosa naturreservatet, forlader fra den gamle by lille havn. Der er ingen sandstrande i selve byen men næste Praia de Faro ligger ikke langt fra byen, og du kan gå med offentlig transport. Det er flere kilometer lang og det offentlige tjenester som førstehjælp, toiletter og spise faciliteter.

Øer

Fra den tilstødende fiskeri-landsby i Olhao, kan du tage en færge til at udforske nogle af de få uspolerede strande i det sydlige Europa. Turen er omkring 30 minutter og du vil pludselig befinder dig i Armona eller Culatra, to øer hvor der ikke er nogen færdsel med motorkøretøjer eller veje og kun et par huse bygget på sand. Nogle mennesker kalder dem "den portugisiske caribbean".

Bevæger sig rundt

Faro er også en stor central base hvorfra at udforske Algarve på grund af sin centrale beliggenhed og sine gode forbindelser. Offentlig transport er gode og billige. Dog kan du overveje muligheden for at leje en bil til meget konkurrencedygtige priser fra nogen af det store antal biludlejningsfirmaer i Faro lufthavn eller næsten enhver landsby i Algarve. Dette vil tillade dig at udforske de gamle og smukke by Tavira, eksklusive Vilamoura eller endda Lagos til den vestlige del af Algarve. Hvis du har tid, kan du krydse grænsen og besøge nabolandet Spanien.