Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Munich

Munich Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Munich. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uMunich, Njemačka i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Munich.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Munich Car Hire & Travel Information

Grad:

Glavni grad države Bavarske (Bayern) se nalazi na rijeci Isar. To je u južnom dijelu države blizu Alpa. Tako u Münchenu ima prednost da možete provesti lijep odmor tamo i zimi možete ići na skijanje u Alpe.

U Altstadt, stare gradske jezgre, Marienplatz je srce grada. Tamo ćete naći stare gradske vijećnice i nešto između ove stare povijesti naći ćete mnoge luksuzne trgovine.

Jedna od poznatih strana svijeta u Münchenu je jednom godišnje "Oktoberfest". Tamo ćete naći veliku količinu njemačko pivo i posjetitelja iz cijelog svijeta.

U gradu treba vidjeti "Englischer Garten", koja je poznati parka München i "S".

Zračne luke

Međunarodna zračna luka u Münchenu se zove Frany Josef Strauss Zračna luka (MUC). To je smješten 30 kilometara sjeveroistočno od grada.  Možete dva željeznička veza, S-Bahn, na aerodrom: S1 s istoka grada i S8 sa zapada. Stoga može doći do centra grada za 10 minuta bez problema. Ulaznice možete kupiti na željezničkoj stanici iz stroja.

Javni prijevoz

München ima odlične prometne mreže, koja se sastoji od gradski vlakovi (S-Bahn), podzemne (U-Bahn), tramvajima i autobusima. Oni su vrlo pogodni za istraživanje centra grada. Možete kupiti dan kartu, koja vrijedi za cijelu mrežu. Osim toga, tu je ono što se zove Streifenkarte, koja vam daje više putovanja više različitih dana.

Promet i parkiranje

Oko grada su Autobahnen (autocesta), koji povezuju središnji prsten ceste (Mittlerer Ring). To je vrlo zauzet tijekom jutra i večeri sat najživljeg prometa.

U blizini je Glavni kolodvor je "Karlsplatz" parkiralište gdje možete neka vaš automobil i držati na hodanje u grad ili javnim prijevozom. U blizini shopping području Kaufingerstrasse je drugi auto park, pod nazivom "Faebergraben".

U zračne luke ili željezničkog kolodvora u gradu, postoje najam automobila tvrtke nalazi. Pa ako želite da otkrijete više iz Münchena i biti fleksibilni ima dosta različitih ponuda, koje ima smisla uspoređivati prije putovanja u grad.