Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Montenegro

Montenegro Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Montenegro.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Montenegro vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Montenegro

Montenegro Biludlejning & rejseoplysninger

Det vil ikke vare længe, før Montenegro bliver en mainstream turistmål.  Det har været et selvstændigt land i 10 år nu og er bare at udvikle turistindustrien.

Vandrere og mountainbikere elsker Montenegro på grund af de bjergrige områder, enge og traditionelle landsbyer.  Men de fleste mennesker kommer her på grund af kystlinjen.  Det strækker sig mere end 180 miles så der er masser af strande, afsondret bugter, fiskeri landsbyer og klare blå vand.  Hvis du ønsker en kystnære destination for din næste ferie så prøv byer som Budva eller Kotor.  Nogle af bygningerne her kan dateres tilbage til middelalderen, men der er mere for dem end historien.  Nyd en frisk fisk og skaldyr middag på en af de mange restauranter.  Hotellerne er ikke de mest luksuriøse men du er sikker på en varm velkomst og du kan nyde den traditionelle side af livet her.

I nogle områder er der luksus marina resorts og udviklinger inkluderer kurbade, caféer, butikker og restauranter.  Nogle af verdens megayachter besøge landet og hede på steder som Porto Montenegro.

Der er fem nationalparker i Montenegro og du kan prøve at få øje på nogle af de lokale dyreliv her.  Ulve kan, lynx bjørne findes og lever vildt i steder som Durmitor National Park.  Dem der kan lide eventyr ferier kan tilbringe tid rafte ned af floden Tara eller klatring i bjergene.

Hvis du ønsker at udforske Montenegro er det nemt.  Der er en nogenlunde anstændig vejnet, der forbinder de vigtigste byer, men landeveje er ofte i temmelig dårlig stand.  Der er ingen motorveje, men der er vejafgifter på nogle af vejene.   Du skal have sne kæder til din bil for sikkerhed og du nødt til at tage bilen, fordi en masse drivere betaler ingen opmærksomhed til færdselsreglerne i løbet af vinteren.

Du kan arrangere at leje en bil i Montenegro fra enten en lokal virksomhed eller et internationalt revisionsfirma.  Nogle virksomheder vil tillade Biludlejning fra 18 år selvom for de fleste alderen er 21.  Du skal have et internationalt kørekort og du skal sørge for, at du kører på en forsikringspolice, der er gældende lokalt.   Biludlejning er ofte bedre end stole på offentlig transport som busser som disse ikke synes at køre en ordentlig tidsplan.  Taxaer giver en hurtig og effektiv måde at komme rundt også.