Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Mexico

Mexico Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Mexico.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Mexico vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Mexico

Mexico Biludlejning & rejseoplysninger

Mexico er et stort land, der tilbyder en fascinerende kultur, smukke landskaber og imødekommende mennesker.  Det har en fascinerende historie, tak til de pre-colombianske civilisationer at oprettede pyramider og andre strukturer og den stærke indflydelse af den spanske, der kan ses overalt du går.

Hovedstaden er Mexico City, en kæmpe by, der er perfekt til dem der kan lide at leve livet i den hurtige jord.  Byen er fyldt med seværdigheder herunder førsteklasses museer, fantastiske restauranter, livlige natklubber og livlige markeder.   En anden populær by er San Cristobal de las Casas, som er omgivet af små landsbyer, der er hjemsted for de indfødte folk.  Landet har en kombination af trosretninger og hele året er disse fejres ved en række festivaler.

Det er også den ideelle destination for dem, der er på udkig efter en oplevelsesferie.  Du kan tilbringe tid hvalsafari eller reef dykning, eller hovedet ind i junglen for lidt trekking.  Veracruz er det perfekte rejsemål hvis du ønsker at gå canyoning eller hvis du foretrækker hang-gliding så prøv Hidalgo.  Andre valgmuligheder omfatter klatring vulkaner, river rafting og caving, hvoraf mange kan bestilles før rejsen.

Uanset hvor du er i Mexico Kontroller, at du tager dig tid til at nyde nogle af retter.  Tacos og burritos er tilgængelige over hele landet og er stor, når nydes med en lokalt brygget øl eller andre drikkevarer.

At komme rundt i Mexico er ikke så let som du måske tror.  Du kan leje en bil i Mexico og du kan ofte få et godt tilbud.  Men du skal huske, at det ikke er alle sejlene.  Vejhjælp er ikke at pålidelige her, især hvis du bruger en lokal bil udlejnings firma.  Hvis du kører om natten skal du sørge du holde døre og Vinduer lukket og låst, især når du skal stoppe ved trafiklys.  Du skal også være opmærksom på, at der er begrænsninger i sted i Mexico City den kørsel, der er designet til at skære ned på forurening.  Forsikring ikke er inkluderet i alle bil leje aftaler i Mexico så dobbelt tjek at du har den.

Men hvis du foretrækker ikke at køre dig selv så du skal overveje offentlig transport.  Der er busser, der forbinder alle de vigtigste byer og byer og udgifter til billetter er ganske rimeligt.