Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Mauritius

Mauritius Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Mauritius.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Mauritius vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Mauritius

Mauritius Biludlejning & rejseoplysninger

Øen Mauritius er en spændende blanding af forskellige kulturer og påvirkninger.  Dette er en feriedestination, der vil wow selv den mest garvede rejsende, især dem, der elsker den store udendørs, da der er masser af muligheder for at gå vandreture, dykning og bjergbestigning.

Ingen beskrivelse af Mauritius bør nogensinde forlade ud af strandene – de er absolut verdensklasse.  De kan findes rundt omkring på øen og hver enkelt er billedet perfekt.  Den tredje største koralrev i verden kan findes rundt omkring på øen og hundredvis af mennesker kommer her hvert år bare for dykning.  Langs østkysten i landet, er der en række rolige fiskerlandsbyer hvor kan man tydeligt se den blandede britiske og franske kulturarv af landet.

Hvis du vil have en kombination af strande og natteliv derefter den nordlige del af øen er hvor du skal gå.  Hovedstaden på øen, Port Louis, kan findes i vest og du kan holde dig travlt med at udforske butikkerne og nyde et godt måltid eller to i en af restauranterne.  Der er et marked der går tilbage til kolonitiden, som er det perfekte sted at finde en god handel eller to.  Også i den vestlige del af landet kan du finde rom destilleri eller gå på en delfin-safari, men mange kommer til regionen for at bestige Le Morne bjerg.  Bortløbne slaver bruges til at skjule her, men det er nu UNESCO opført.

Hvis du flytter længere inde i landet finder du tætte skove, der er hjemsted for sjældne flora og fauna, og det er absolut værd en dag eller to at udforske her.

At udforske øen er ikke så svært med en større vej, der løber fra nord til syd.  Andre veje er ikke i meget dårlig stand, selv om nogle er meget smalle.  Hvis du ønsker at køre dig rundt på øen så er Biludlejning svaret.  Der er både lokale og internationale selskaber repræsenteret på øen.

Biludlejning på Mauritius er også en god idé, hvis du vil vælge bolig, der er væk fra alfarvej.  Mange besøgende til øen vælge Self-catering indkvartering, fordi der er god kvalitet supermarkeder og markeder, hvor du kan købe lokale produkter.   Bambus hytter i bakkerne i Domaine du Chasseur jagt reserve er unik og vil medvirke til at sikre, at du har en ferie at huske.