Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Mauricius

Mauricius Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Mauricius.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Mauricius usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Mauricius

Mauricius Car Hire & Travel Information

Mauricijus

Otok Mauricijus je uzbudljiv spoj različitih kultura i utjecaja.  To je destinacija koja će sjajna osoba čak i većina iskusnih putnika, osobito oni koji vole velikom otvorenom kao što su obilje mogućnosti za planinarenje, ronjenje i planinarenje.

Nema opisa Mauricijus treba nikada izostaviti plaže-oni su definitivno svjetske klase.  Nalaze se oko otoka i svaka je slika savršena.  Treći najveći koraljni greben na svijetu nalaze se oko otoka i stotine ljudi dolazi ovamo svake godine samo za ronjenje.  Duž istočne obale zemlje postoji niz mirnom ribarskom sela gdje se može jasno vidjeti mješoviti britanski i francuski baštine u zemlji.

Ako želite imati kombinaciju plažama i noćnom životu onda Sjeverni dio otoka je gdje trebate ići.  Glavni grad otoka, Port Louis, nalazi se na zapadu i možete zadržati sebe zauzet istraživanje trgovine i uživa odličan obrok ili dva u jedan od restorana.  Postoji na tržištu koja seže od kolonijalnih vremena koji je savršeno mjesto za naći jeftino ili dva.  Također na zapadu zemlje može naći ruma destilerije ili ići na Delfin safari, ali mnogi dolaze u regiji da se Le Morne planine.  Odbjegli robovi naviknut Sakrij ovdje, ali sada je na popisu UNESCO-a.

Ako se krećete dalje u unutrašnjosti ćete naći gustim šumama koje su dom za rijetke flore i faune i to je definitivno vrijedi za dan-dva istraživanje ovdje.

Razgledavanje otoka nije tako teško s glavne ceste koja se proteže od sjevera prema jugu.  Ostale ceste nisu u jako lošem stanju iako neke su jako uske.  Ako želite voziti se po otoku rent a car je odgovor.  Postoje domaće i međunarodne tvrtke zastupljene na otoku.

Najam automobila na Mauricijus je također dobra ideja ako želite odabrati smještaj koji je izvan utabana staza.  Mnogi posjetitelji otoka odlučiti za self-catering smještaj jer postoje dobre kvalitete supermarketi i tržišta gdje mogu kupiti lokalne proizvode.   Bambusa vikendice u brdima Domaine du Chasseur lovački rezervat su jedinstveni i pomoći će osigurati da imate odmor za pamćenje.