Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Marrakech

Marrakech Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Marrakech. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uMarrakech, Maroko i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Marrakech.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Marrakech Car Hire & Travel Information

Grad:

Nakon Casablanca i Rabat je Marrekech najveći grad Maroka. Nalazi se na sjevernoj strani brda (planine Atlas) tu je uvijek ograničeno sa snijegom.

Glavni trg u gradu je Djemaa el Fna. Ovdje možete vidjeti jedan od atrakcija svake večeri. Plesači, glazbenici, akrobati i mnogobrojan više pokazati svoje šarene naočale.

Souk, Maroko je najveće tržište je blizu Djemaa el Fna. Souk je pravilan obrazac ulice i ulica, te ćete se izgubiti brzo.

U blizini ovog trga je minaret Koutoubia džamija, koja je sagrađena u 12.

Marrakech je poznata destinacija jer milijuni turista dolaze svake godine posjetiti ovaj grad. Mnogo puta ne postoje samo dolazi u Marakech. Također je vrijedno to tako vidjeti unajmljeni auto područje oko njega.

Zračne luke:

Samo 6 km od jugozapadno od grada naći ćete međunarodne Marrkech Menara Airport (RAK).  Od grada zračne luke je lako dostupna autom nakon Avenue de la Menara. Postoje jasni znaci na aerodrom.

Javni prijevoz:

Preopterećen autobusima morate biti carful od džepara. Ako želite informirati više o vlakovima idite i posjetite web stranice ONCF. Postoje mnoge međugradske autobusne tvrtke posluju u Maroku, koji služe Marrakech i drugim gradovima. Najsigurniji autobusnog poduzeća za turiste je CTM.

Promet i parkiranje:

Promet u centru Marrakech je zauzet i gotovo nitko ne slijedi pravila. Dakle, vozite oprezno. Ostaviti vaš najam automobila na službeni parking objekata. To je lako za istraživanje centra pješice. Ne daju auto neslužbeno parkiralište polaznike.

Smještaj:

Tipične su stare monumentalne kuće koje sada služe kao hotel ili pansion pod nazivom "Riads". Također ćete naći modernih hotela i u području južno od Djemaa el Fna su dosta jeftinih hotela.