Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Casablanca

Casablanca Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Casablanca. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Casablanca, Marokko og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Casablanca.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Casablanca Biludlejning & rejseoplysninger

By:

Casablanca er den største by og det mest kosmopolitiske af Marokko. Det er beliggende på Atlanterhavet ath mundingen af floden Bou Regregs.

Denne by en masse forskellige ting, begyndende med luksusbutikker, masser af natklubber, og forskellige fastfood-kæder du vil finde næsten alt.

Steder at være:

Besøg en af de typiske dampbad i et traditionelt tyrkisk bad, for eksempel "Solidarite Feminine).

Berømte som Blackpool i Marokko er "Corniche". Dette er en fuld af forskellige restauranter og natklubber, hvor du kan tilbringe tid sammen og nyde havbrisen boardwalk.

Hovedtorvet kaldet Place Mohammed V, som har et stort springvand med farverige lys om natten.

Parkering og trafik:

Casablanca er en travl by, så godt trafikken. Da der ikke er nok bevogtet parkering du vil har ingen problemer med at finde en parkering hvis du lejet en bil. Det er ikke anbefales at parkere din bil på gaden.

Hoteller:

Casablanca leverer ganske forskellige indkvarteringsmuligheder fra billigere lukke Medina og i de samme gader omkring vil du finde luksushoteller. Men der er en masse 'hotel levering' Hvis du ønsker at leje en bil. Dette er den mest behagelige måde at modtage dit køretøj.

Lufthavne:

Den internationale lufthavn kaldes Mohammed V lufthavn (CMN) og er 30 kilometer beliggende syd for Casablanca.

Fra byens centrum tage du motorvejen til Settat; fra de nordøstlige distrikter i Casablanca tage du motorvejen til Marrakech. Afkørslen til lufthavnen er tydeligt angivet. Så er det nemt at finde, hvis du ønsker at leje en bil i lufthavnen.

Billigere flyselskaber som GERMANWINGS og VUELING har denne destination.

Den mindre lufthavn Casablanca Anfa (CAS) bruges primært til lokale flyrejser.

Offentlig Transport:

Casablanca har god offentlig bustransport, som generelt omfatter tog, sporvogne, busser og taxaer. Spørge taxachaufføren før turen om prisen. Rejser med offentlige transport er ikke let. Besøg than CTM og ONCF hjemmeside for detaljerede oplysninger om denne transportform.