Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Marokko

Marokko Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Marokko.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Marokko vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Marokko

Marokko Biludlejning & rejseoplysninger

Marokko er et land, der er en ægte blanding af kulturer og religioner.  Her finder du både moderne Livssyn og gamle traditioner, og det er et land, som tiltrækker et stigende antal turister.  Det er en meget liberalt land og en af de vigtigste grunde til at besøgende kommer her er Marrakech.  Dette er en travl by, hvor gæsterne bydes velkommen med åbne arme og det er også hjemsted for nogle af landets top attraktioner.

Marokko har imidlertid en række andre byer, der er helt sikkert et besøg værd.  Tanger er beliggende i den nordlige del af landet og anses for porten til resten af Afrika.  Det er fyldt med hvidkalkede bygninger og sandstrande.  Byen Casablanca er en meget kosmopolitisk sted, mens Agadir er kendt som en beach resort.  Hvis du foretrækker at udforske flod, byen Fez er hjemsted for et stort antal souks.

Moderne udvikling overtager ikke her.  Byer som Fez og Marrakech er på listen over World Heritage Sites af UNESCO.  Der er masser af kulturelle attraktioner her til glæde rejsende i alle aldre.

Hvis du ønsker at udforske ud over byerne, så du kan se frem til en række smukke landskaber.  Atlasbjergene opdele landet i halve og her kan du besøge Ouarzazate, Berber byen.  Marokko kan ikke være højt på din liste over rejsemål for en skiferie, men der er vintersportssteder i bjergene.

At komme rundt i Marokko er ikke så svært.  Der er et godt vejnet og fortsatte udvikling på infrastruktur betyder, at Biludlejning kunne være en god mulighed for de fleste besøgende.  Men indfødte chauffører er lidt opmærksomme på trafiksikkerheden og ulykker her er høje.  Hvis du har nogen tvivl overhovedet om kørsel derefter holde sig til offentlig transport.  Nogle af de veje, der forbinder de største byer er faktisk toll veje så sørg for at du bærer nogle kontanter med dig.  Når du venture væk fra byerne, rejser ad landevej er ikke så let, især i vintermånederne.

Der er både internationale og lokale biludlejningsselskaber i Marokko.  Det er en dyr måde at rejse selv og du skal være mindst 18 år, med mange virksomheder foretrækker at ansætte til drivere, der er mindst 21. Licens og forsikring dokumenter skal medbringes på alle tidspunkter.