Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Valletta

Valletta Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Valletta. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Valletta, Malta dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Valletta.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Valletta Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Fakta-fakta

Valletta adalah bandar modal Malta, sebuah negara Pulau Selatan Eropah yang terdiri daripada Kepulauan untuk 5 Pulau di Laut Mediterranean Selatan Pulau Sicily di Itali dan ke utara pantai Tunisia.

Bandar ini terletak di bahagian Tenggara Pulau Malta. Ia dibina pada 1566 oleh Knights St John Semenanjung yang terletak hanya 1km oleh RM600 juta. Penduduknya adalah kira-kira 6444 penduduk di bandar lama dan 393,938 di kawasan metropolitan.

Apa yang perlu melihat

Walaupun daripada saiznya yang kecil, Valetta mengandungi banyak bangunan bersejarah yang anda boleh melawat; peristiwa di bandar yang terdiri daripada bastions, langsir dan cavaliers, Gereja-gereja yang pelbagai, baroque Istana dan Taman-Taman yang indah akan keindahan yang besar dan nilai sejarah. Atas sebab ini, UNESCO dinamakan Valletta yang menginap tapak Warisan, menyifatkannya sebagai "salah satu yang paling pekat kawasan-kawasan bersejarah di dunia". Tetapi di bandar telah juga contoh-contoh yang baik dalam seni bina kontemporari. City Gate, Bangunan Parlimen dan Opera House direka tetapi arquitect Itali Rivolta kecil piano yang terkenal telah memberikan bandar rupa baru dan moden. Di samping itu, terima kasih kepada di Valletta status sebagai modal budaya Eropah untuk 2018, bandar telah dibuka baru Muzium, dipulihkan fortresses lama dan banyak mahligai abad ke-16 yang lama telah ditukarkan kepada hotel dan Bar.

Pinggiran di Valletta adalah berbaloi untuk dilawati: anda boleh mengambil perjalanan feri indah ke bandar-bandar tiga atau lawati mengejutkan prasejarah Hal Saflieni Hypogeum. Jika anda mempunyai lebih banyak masa dan membuat keputusan untuk menyewa kereta, anda boleh mengunjungi mana-mana peranginan yang popular di pulau tersebut dan juga pergi ke dengan negara jiran dan di luar Pulau daripada Gozo dengan feri.

Pengangkutan

Banyak syarikat-syarikat antarabangsa serta sebagai kos rendah Syarikat kerap terbang ke Malta International Airport (MLA), yang terletak hanya 8 km dari bandar di bandar Luqa dan ia adalah tempat untuk Ryanair. Jika anda bermain untuk tinggal di Valetta tetapi juga melawat Pulau-pulau yang indah di Malta dan Gozo, cara terbaik adalah untuk menyewa kereta dari salah satu yang pelbagai dan Syarikat-syarikat sewa kereta murah yang terletak di Lapangan Terbang yang akan membolehkan anda untuk menerokai pulau ini dengan lebih banyak kebebasan.