Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Valletta

Valletta Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Valletta. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uValletta, Malta i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Valletta.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Valletta Car Hire & Travel Information

Činjenice

Valletta je glavni grad Malte, Južni Europski otok zemlja obuhvaća arhipelag od 5 Otok u Sredozemnom moru južno od talijanskog otoka Sicilije i sjeverno od tuniske obale.

Grad je smješten u jugoistočnom dijelu otoka Malte. Izgrađena je u 1566 Knights of St John na poluotoku koji je samo 1km od 600m. Stanovništvo je oko 6444 stanovnika u starom gradu i 393,938 u gradsko područje.

Što treba posjetiti

Unatoč malim dimenzijama, Valettu sadrži mnoge povijesne zgrade možete posjetiti; gradskih utvrda koja se sastoji od bastiona, zavjese i Cavaliersa, brojnim crkvama, baroknim palačama i prekrasnim vrtovima su velike ljepote i povijesne vrijednosti. Iz tog razloga, UNESCO-a pod nazivom Valletta je bih kulturne baštine, opisujući ga kao "jedan od najvažnijih koncentrirani povijesnih područja u svijetu". Ali grad je također dobar primjer suvremene arhitekture. Gradska vrata, zgrada parlamenta i opere ali renomirani talijanski arquitect Renzo piano dobio novi i moderan izgled. Osim toga, zahvaljujući Valletta je status kao Europska prijestolnica kulture za 2018, grad je otvoren novi muzeji, obnovljena stara utvrda i mnoge stare 16 veka palače pretvorene u hotele i kafiće.

Valletta je kraju se isplati posjetiti: svibanj uzeti lijepo trajekt putovanje u tri grada ili posjetite zapanjujuće pretpovijesnih Hal Saflieni Hypogeum. Ako imate više vremena i odlučite za najam automobila, može posjetiti bilo koji od popularnih turističkih mjesta na otoku i čak se na susjedne i ruralnim otoka Gozo.

Prijevoz

Mnoge međunarodne tvrtke kao i kao jeftine kompanije lete redovito da Malta International Airport (MLA), koji je se nalazi samo 8 km od grada u gradu Luqa i baza za Ryanair. Ako igrate u Valeti, ali također posjetiti prekrasni otoci Malta i Gozo, najbolji način je za najam automobila iz jedne od na brojne i jeftinog automobila najam tvrtki nalazi se u zračnoj luci koja će vam omogućiti da istražite otok s više slobode.