Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Valletta

Valletta Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Valletta. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Valletta, Malta og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Valletta.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Valletta Biludlejning & rejseoplysninger

Fakta

Valletta er Maltas hovedstad by, en sydlige europæiske ø land bestående af en skærgård af 5 ø i Middelhavet syd for den italienske ø Sicilien og nord for tunesiske kyster.

Byen ligger i den sydøstlige del af øen Malta. Det blev bygget i 1566 af Knights of St John på en halvø, der ligger kun 1km af 600m. Dens befolkning er omkring 6444 indbyggere i den gamle by og 393,938 i hovedstadsområdet.

Hvad at se

På trods af dens lille størrelse indeholder Valetta mange historiske bygninger, kan du besøge; byens fæstningsværker bestående af bastioner, gardiner og cavaliers, er dens mange kirker, sin barokke paladser og smukke haver af stor skønhed og historiske værdi. Af denne grund, UNESCO opkaldt Valletta en ville Heritage Site, der beskriver det som "en af mest koncentrerede historiske områder i verden". Men byen har også gode eksempler på moderne arkitektur. City Gate, parlamentsbygning og Opera House designet men den berømte italienske arquitect Renzo piano har givet byen en ny og moderne look. Desuden, takket være Vallettas status som europæisk kulturhovedstad i 2018, byen har åbnet nye museer, restaureret gamle fæstninger og mange gamle 16.-århundrede palæer er blevet omdannet til hoteller og barer.

Vallettas udkant er et besøg værd: du kan tage smukke færgetur til de tre byer eller besøg forbløffende forhistoriske Hal Saflieni Hypogeum. Hvis du har mere tid og beslutter dig for at leje en bil, kan du besøge et af de populære badebyer i island og selv gå til den nærliggende og landdistrikter ø Gozo med færge.

Transport

Mange internationale virksomheder såvel som lavpris selskaber flyver regelmæssigt til Malta International Airport (MLA), som er beliggende kun 8 km fra byen i byen Luqa, og det er et udgangspunkt for Ryanair. Hvis du spiller for at bo i Valetta men også besøge de smukke øer i Malta og Gozo, den bedste måde er at leje en bil fra en af de mange og billige biludlejningsfirmaer ligger i lufthavnen, som vil tillade dig at udforske øen med mere frihed.