Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Valletta

Valletta Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Valletta. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Valletta, Malta og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Valletta.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Valletta Leiebil & reiseinformasjon

Fakta

Valletta er hovedstaden på Malta, et europeisk øya land bestående av en øygruppe på 5 øy i Middelhavet sør for den italienske øya Sicilia og nord for tunisiske kysten.

Byen ligger i den sørøstlige delen av øya Malta. Det ble bygget i 1566 av Knights of St John på en halvøy som ligger bare 1km av 600m. Befolkningen er rundt 6444 innbyggere i gamlebyen og 393,938 i storbyområdet.

Hva du skal se

Til tross for sin lille størrelse inneholder Valetta mange historiske bygninger kan du besøke; byens festningsverk bastioner, gardiner og cavaliers, er sine mange kirker, barokk palass og vakre hager av stor skjønnhet og historisk verdi. Derfor UNESCO kalt Valletta en ville verdensarvliste, beskriver det som «en av mest konsentrerte historiske områder i verden». Men byen har også gode eksempler på moderne arkitektur. City Gate, parlamentsbygningen og operahuset designet, men den berømte italienske arquitect Renzo piano har gitt byen et nytt og moderne utseende. I tillegg takket være Vallettas status som europeisk kulturhovedstad for 2018, byen har åpnet nye museer, restaurert gamle festninger og mange gamle 16-talls herskapshus omgjort til hoteller og barer.

Vallettas utkanten er verdt et besøk: du kan ta den vakre fergetur til de tre byer eller besøke den forbløffende forhistoriske Hal Saflieni Hypogeum. Hvis du har mer tid og velger å leie bil, kan du besøke noen av de populære feriestedene på øya og selv gå til den nærliggende og landlige øya Gozo ferje.

Transport

Mange internasjonale bedrifter så vel som rimelig selskaper fly jevnlig til Malta internasjonale lufthavn (MLA), som ligger kun 8 km fra byen i byen Luqa og det er en base for Ryanair. Hvis du spiller for å bo i Valetta men også besøke de nydelige øyene Malta og Gozo, den beste måten er å leie en bil fra en av de mange og billig bilutleiefirmaer på flyplassen som vil tillate deg å utforske øya med mer frihet.