Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Valletta

Valletta Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Valletta. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Valletta, Malta och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Valletta.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Valletta Biluthyrning & reseinformation

Fakta

Valletta är Maltas huvudstad staden, ett södra Europeiska ö land bestående av en skärgård av 5 ö i Medelhavet söder om den italienska ön Sicilien och norr om tunisiska kuster.

Staden ligger i den sydöstra delen av ön Malta. Den byggdes år 1566 av Knights of St John på en halvö som ligger endast 1km av 600m. Dess befolkning är cirka 6444 invånare i den gamla staden och 393,938 i huvudstadsregionen.

Att se:

Trots innehåller sin ringa storlek, Valetta många historiska byggnader kan du besöka; stadens befästningar bestående av bastioner, gardiner och kavaljererna, är dess talrika kyrkor, dess barock palats och vackra trädgårdar av stor skönhet och historiska värde. Av denna anledning UNESCO heter Valletta en vill kulturarv, som beskriver det som "en av mest koncentrerade historiska områdena i världen". Men staden har också goda exempel på modern arkitektur. City Gate, riksdagshuset och operan utformad men den kända italienska arquitect Renzo piano har gett staden ett nytt och modernt utseende. Dessutom, tack vare Vallettas status som europeisk kulturhuvudstad för 2018, staden har öppnat nya museer, restaurerade gamla fästningar och många gamla 16th century herrgårdar har omvandlats till hotell och barer.

Vallettas utkanten är värda ett besök: du kan ta en vacker färja till de tre städerna eller besök den häpnadsväckande förhistoriska Hal Saflieni Hypogeum. Om du har mer tid och väljer att hyra en bil, kan du besöka någon av de populära badorterna i ön och även gå till angränsande och landsbygdens ön Gozo med färja.

Transport

Många internationella företag samt låg kostnad bolag flyger regelbundet till Malta International Airport (MLA), som är beläget bara 8 km från staden i staden Luqa och det är en bas för Ryanair. Om du spelar för att bo i Valetta men också besöka de vackra öarna Malta och Gozo, det bästa sättet är att hyra en bil från en av de många och billiga biluthyrningsföretag på flygplatsen som gör att du kan utforska ön med mer frihet.